Türk Telekom’dan çocuklara sanat eğitimi

Türk Telekom’un az gören çocuklar için hayata geçirdiği ’Günışığı’ projesi kapsamında geçen yıl başlattığı başlattığı program, bu yıl "Sanatın Günışığı Eğitim Programı" adı altında devam edecek

Haberler 23.03.2021 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekom ve stanbul Modern i birliiyle hazrlanan Sanatn Gün Eitim Programnda Gün çocuklarna çevrimiçi sanat eitimleri verilecek.

irketten yaplan açklamaya göre, Türk Telekom insan odakl yaklamyla sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam ediyor. Türk Telekomun Engelsiz Yaama Dernei (EyDer) ile birlikte hayata geçirdii Gün projesi kapsamnda az gören çocuklar sanatla buluuyor.

SANAT ETM

stanbul Modern Sanat Müzesi i birlii ile düzenlenecek Sanatn Gün Eitim Program kapsamnda Gün çocuklarna çevrimiçi sanat eitimleri verilecek. Eitimler kapsamnda atölye çalmalarnn yan sra çevrimiçi müze turlar da düzenlenecek.

Belirlenen kontenjan çerçevesinde Türk Telekom çalanlarnn çocuklarnn da katld eitimlerde, çocuklarn, engelli ve engelsiz akranlaryla sanat yoluyla kaynamas hedefleniyor.

Sanat tarihi ve sanatçlar hakknda bilgi sahibi olacak çocuklar, çevrimiçi atölyelerde kendi çalmalarn olutururken yaratclklarn gelitirme frsat bulacak. çocuklar ayrca düzenlenlenecek sanat atölyeleri ve çevrimiçi müze turlaryla stanbul Modern Sanat Müzesi Koleksiyonunda yer alan eserleri de tanma frsat elde edecek.

Ana Sayfaya Git