Türkiye Diyanet Vakfı Isparta'da 55 dar gelirlinin borcunu kapattı

Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi ekipleri, 55 dar gelirli vatandaşın bakkallara olan borcunu ödedi.

Haberler 11.05.2020 - 23:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Müftüsü Bayram ahin ve vakf personeli, Balar Mahallesinde daha önce belirledikleri bakkallara giderek, dar gelirli vatandalarn borçlarn kapatt.

Müftü ahin, gazetecilere yapt açklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn nedeniyle zor artlarda yaayan vatandalar olduunu, ramazan ay münasebetiyle de yardm yapmak isteyenler bulunduunu söyledi.

Yardmsever vatandalarn hayrlarn emin eller araclyla ihtiyaç sahiplerine ulatrmaya çaltn belirten ahin, Hayrseverlerimiz tarafndan vakfa yaplan yardmlarla 55 vatandamzn bakkallara olan borcunu ödedik. Bunu yapmamza vesile olan insanlarmzdan Allah raz olsun. Türkiye Diyanet Vakf bu konuda emin bir yerdir, güvenilen bir yerdir. nsanlarn hayrlarna emin el olma konusunda daima görevdedir. dedi.

ahin ayrca, vakf çalanlarnn mahalle mahalle dolaarak ihtiyaç sahiplerini belirlemeye devam ettiini kaydetti.

Bakkal dükkan sahibi Fatih Korkmaz da Mahallemiz dar gelirli olduu için, sakinlerin cebinde her zaman scak para bulunmuyor. htiyaçlar için komuluk ilikilerine dayanarak bize rica ediyorlar biz de yardmc oluyoruz. Türkiye Diyanet Vakf ve tüm hayrseverlerden Allah raz olsun. diye konutu.

Ana Sayfaya Git