Türkiye sele teslim! Sağanak hayatı felç ediyor

Bu sene her ne kadar ay olarak yaz mevsimine girsek de hava durumunda yükselme çok mevcut olmadı.Ve sağanak yağış hala belli bölgeleri etkisi altına almaya devam ediyor.

Haberler 20.06.2020 - 01:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bu sene her ne kadar ay olarak yaz mevsimine girsek de hava durumunda yükselme çok mevcut olmad.Ve saanak ya hala belli bölgeleri etkisi altna almaya devam ediyor.

Aniden bastran saanak ya stanbulda etkili olmaya devam ediyor. Güngörende etkili olan ya nedeniyle yokutan yamur sular akt. stanbulda gece saatlerinde gök gürültüsüyle birlikte iddetini arttran saanak ya sonrasnda baz semtlerde televizyon yaynlar kesildi.

stanbulda akam saatlerinde bir anda bastran saanak ya, hayat olumsuz etkiledi. Baz yollarda su birikintileri oluurken, yaa sokakta yakalananlar ise koarak binalarn altna snmaya çalt.
stanbulda akam saatlerinde bir anda etkisini göstermeye balayan saanak ya, hayat olumsuz etkiliyor. Bir anda bastran ya nedeniyle baz yollarda hafiften su birikintileri oluurken, yaa sokakta yakalanan vatandalar koarak binalarn altna snmaya çalt. Caddede biriken sular baz noktalarda yayalara ve sürücüler zor anlar yaatt.

Ana Sayfaya Git