Türksat’tan yerel medyaya müjde….

Anadolu Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu TÜRKSAT Başkanı Hasan Hüseyin Ertok’u ziyaret etti. Ziyarette yerel medyanın sorunları gündeme geldi.

Haberler 11.03.2021 - 16:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Yaynclar Dernei Yönetim Kurulu TÜRKSAT Bakan Hasan Hüseyin Ertoku ziyaret etti. Ziyarette yerel medyann sorunlar gündeme geldi. AYD Bakan Sinan Burhan Yerel medya ve ulusal medya ayn frekans ücreti ödüyor. Yerel medya daha az ücret ödemelidir. Geliri çok azdr. Pandemi sürecinde yerel medya zor durumda kald. O nedenle uydu fiyatlarnda ulusal ve yerel medya ayrm yaplmaldr dedi.

YEREL MEDYA SORUNLARI

Yerel medyann yaamasnn milli güvenlik kadar önemli olduunu söyleyen Burhan pandemi sürecinde reklam iptalleri yaadk. u an zor durumdayz lütfen fiyatlarda indirim yapn. Dolar üzerinden hareket edilmesin. Yerel medyaya pandemi döneminde ciddi bir indirim yaplmaldr dedi.

Yerel medyann önemine deinen TÜRKSAT Bakan Hasan Hüseyin Ertok yerel medyann skntlarn biliyoruz. Pandemi sürecini rahat atlatmak için elimizden geleni yapacaz. Yerel medyaya bir kolaylk salamay düünüyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git