Tuvalete kilitleyip, kelepçelemiş

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 'ikiye tam bölünemeyen sayıyı' bilemediği için gündeme gelen Yağmur Akar, ablasıyla ilgili yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Akar, sunucu İmirzalıoğlu'na ablasını tuvalete kilitleyip, kelepçelediğini anlattı. İmirzalıoğlu ile konuşan abla bu olayları doğrulayarak "hepsinin birer şaka olduğunu" söyledi.

Haberler 23.11.2020 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan 19 yandaki Yamur Akar, Kim Milyoner Olmak ster adl yarmaya katld. Katld yarmada kiye tam bölünemeyen say sorusu için 2 jokerini kullanan Akar, sosyal medyada tepki çekti. BRAZ MKANSIZ VAKASorunun cevab için sunucu mirzalolundan ablas Cansuyu aramasn isteyen Akar Kadere brakyorum ve ablam aramak istiyorum dedi.

mirzalolunun Niçin kader? dedin sorusu üzerine Akar, Biraz imkansz vaka, ama olsun ifadelerinden sonra söylediinin bir aka olduunu söyledi.

Kim Milyoner Olmak ster programna katlan yarmac ablasna yaptklaryla artt! Tuvalete kilitleyip, kelepçeliyormu

IMARIKLIKTAN YAPIYOR

Programda ablasn banyoya kilitlediini anlatan Akarn ifadeleri üzerine mirzalolu telefondaki ablaya bu olayn gerçekliini sordu. Akarn ablas Cansu ise Evet, yapard. akasna yapard, bazen. 5 dakikalna, hatta o kadar da yok 1 dakikalna kilitlerdi, çok dayanamazd. Ama benimle uramay severdi. marklktan yapyor. Ben ise onunla hiç akalaamam ondan bana vakit kalmyor eklinde konutu.

Kim Milyoner Olmak ster programna katlan yarmac ablasna yaptklaryla artt! Tuvalete kilitleyip, kelepçeliyormu

KELEPçEYLE BUZDOLABINA BALADI

Bu diyaloun ardndan Gerçekten seni kelepçeyle balad m sorusu yönelten abla Cansu Akar bu duruma da öyle açklk getirdi:Kelepçe olay öyle; bir keresinde beni plastik kelepçeyle buzdolabna balad. Kötü bir niyeti yok, umarm büyüyünce geçer. Umudumuz büyüklüünde.

ABLA EVDE GÖRÜRSÜN

Akar, ablasna soruyu okudu, ancak cevabna yetiemeden süresi bitti. Bunun üzerine telefon balants kesildikten sonra Akar Abla evde görürsün ifadelerinde bulundu.Ablasndan cevap alamayan Akar, seyirci joker hakkn da kullandktan sonra doru cevap olan doksan yedi kkn seçerek bir sonraki soruya geçti.

Ana Sayfaya Git