Uçak kazası şehitleri anıldı

Van'da geçen yıl keşif uçağının Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan 2'si pilot 7 emniyet mensubu düzenlenen programla anıldı.

Haberler 16.07.2021 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vanda 15 Temmuz 2020de keif uçann Artos Dana çarparak dümesi sonucu ehit olan Pilot Komiser Gökhun Mete Altunba, Pilot Komiser Yardmcs Samet Üstüner, komiser yardmclar rfan Aydoan, Semih Güzelay, uçu teknisyeni polis memuru Mustafa Keskin, polis memurlar Onur Ramazan Bayram ve Burak Derya için kazann birinci ylnda anma etkinlii düzenlendi.

Geva lçe Jandarma Komutanl yerlekesindeki ehitlikte düzenlenen programda, ehitler için dualar edildi, Kuran- Kerim okundu.

7 EMNYET MENSUBU

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler, ehitlie karanfil brakt.

Bilmez, burada yapt konumada, ehit olan güvenlik güçlerini unutmadklarn belirterek, Geçen yl 15 Temmuzda görev dönüü emniyet tekilatmza ait bir uçamzn Artos Dana çarpmas sonucu 7 kahraman polisimiz ehit oldu. Bugün burada onlar anmak, onlara Fatiha hediye etmek ve onlar unutmadmz göstermek için buraya geldik. Allah bu ehitlerimiz bata olmak üzere bütün ehitlerimize rahmet eylesin. dedi.

Programa l Jandarma Komutan Tugeneral Yüksel Yiit, l Emniyet Müdürü Atanur Aydn, Geva Kaymakam Hamit Genç, Geva Belediye Bakan Murat Sezer, kurum amirleri ve polisler de katld.

Ana Sayfaya Git