Ümitcan Uygun, uyuşturucudan gözaltına alındı

Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) ölümü ile ilgili gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanırken çekilen videoların sosyal medyada yer alması üzerine gözaltına alındı.

Haberler 11.01.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada Aleyna çakr olarak bilinen Sema Esenin (21) ölümü ile ilgili gözaltna alndktan sonra serbest braklan Ümitcan Uygun, uyuturucu kullanrken çekilen videolarn sosyal medyada yer almas üzerine gözaltna alnd.

Ankarada Aleyna çakrn ölümü ile ilgili hakknda soruturma yürütülen Ümitcan Uygunun, yannda bulunan iki kadn ile birlikte uyuturucu madde kullandna dair görüntülerin sosyal medyada yer ald tespit edildi. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Basavclnca soruturma balatld. Harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Ümitcan Uygun ve yannda bulunan iki kadndan T.K.y yakalayarak gözaltna ald. Ayrca, Ümitcan Uygunun kaçmasna yardmc olduu iddiasyla babas Durak Uygun da gözaltna alnd. Ümitcan Uygun hakknda, Uyuturucu ve Uyarc Madde Kullanmak ve Kullanlmasn Alenen Özendirmek suçundan ilem yaplaca örenildi.

Ana Sayfaya Git