Ümraniye'de ortalı karıştı! Çevik kuvvet devreye girdi

Ümraniye'de akşam saatlerinde ortalık karıştı. Ümraniye'de meydanda iki grup arasında çıktığı belirlenen kavga da pompalı tüfekler devreye girdi. 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı açıklandı.

Haberler 02.06.2017 - 01:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ümraniyede akam saatlerinde ortalk kart. Ümraniyede meydanda iki grup arasnda çkt belirlenen kavga da pompal tüfekler devreye girdi. 1i ar 4 kiinin yaraland açkland.

Kavga, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yücesoy sokakta saat 21.00 sralarnda meydana geldi. ddiaya göre, hurda deposunda çalan kiiler, sokakta bulunan bir otomobilin aynasn krd. Bu nedenle otomobilin sahibi ve arkadalar ile hurda deposu çalanlar arasnda tartma çkt. Tartmann kavgaya dönümesi sonucu otomobil sahibi aracndaki pompal tüfei alarak hurda deposu çalanlarna ate açt.

3 K YARALANDI

Açlan atete saçmalarn isabet ettii 3 kii yaraland. hbar üzerine olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. 1i ar 3 yaral ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü.

BÖLGEYE çEVK KUVVET POLS SEVK EDLD

Polis, çevik kuvvet ekipleriyle bölgede geni güvenlik önlemi ald. Kavgada kullanlan pompal tüfek polis tarafndan incelendikten sonra emniyete götürüldü.

4 K GÖZALTINDA

Olayla ilgili Ümraniye lçe Emniyet Müdürlüüne bal Asayi Büro Amirlii ekipleri tarafndan üpheli 4 kiinin gözaltna alnd örenildi. Bölgede güvenlik önlemleri sürerken üphelilerin sorgusunun sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git