Umut ışığı oldu

"Bir Bot-Bir Mont" kampanyası başlatan Umut Kervanı, Diyarbakır'da yüzlerce ihtiyaç sahibi ailenin çocuğunu giydirerek sevindirdi.

Haberler 09.11.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yurtiçinde ve yurtdnda fakir ve muhtaç ailelere yönelik yardm faaliyeti yürüten Umut Kervan, Bir Bot-Bir Mont kampanyas kapsamnda hayrseverlerin destekleriyle bir araya getirdii klk kyafetleri ihtiyaç sahibi ailelere datmaya balad.

Yaplan çalma hakknda bilgi veren Diyarbakr Umut Kervan Bakan ahin Elelçi, Her yl Umut Kervannn Klar Bahara çevirelim sloganyla çktmz bu yolda, bu yl da inallah bizde kaytlar bulunan yüzlerce ailenin çocuklarn yardmsever baçlarmzn desteiyle giydirme imkanna sahip olduk. Bu iin müsebbibi olan hayrseverlerden bir kez daha Allah raz olsun. eklinde konutu.

ATTIIMIZ ADIMLA ONLARIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK

Elelçi, Umut Kervannda kaytlar bulunan muhtaç ailelerimizin çocuklar, bu k da üümesin ve gözleri umutsuz bakmasnlar diye onlar için bu çalmay balatm bulunmaktayz ve onlarn umutlar olmaya devam ediyoruz. Klarn bahara çevirme adna atm olduumuz bu admla birlikte onlarn mutluluklarna ortak olduk. Hamdolsun bedenleri yine üümedi ve snma frsat buldular. Bu çalmalarmz sadece Diyarbakrda deil, Türkiyenin dört bir tarafnda olduu gibi Diyarbakr merkez ve tara ilçelerimizde de gerçekletirmi bulunuyoruz. Emei geçen herkesten Allah raz olsun. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git