Üniversiteden kovulan Araştırma Görevlisi hayatına son verdi

Çukurova Üniversitesi’nde ilişiği kesilen Araştırma Görevlisi Mehmet Fatih Traş, bunalıma girerek intihar etti.

Haberler 25.02.2017 - 20:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çukurova Üniversitesinde sözlemesi yenilenmedii için geçen aralk aynda görevine son verilince bunalma giren ve dün intihar eden aratrma görevlisi 34 yandaki Mehmet Fatih Tra, topraa verildi.

ddiaya göre, Bar çin Akademisyenler adl bildiriye imza att gerekçesiyle

çukurova Üniversitesi ktisadi ve dari limler Fakültesi Ekonometri Anabilim Dalnda görev yapan aratrma görevlisi Mehmet Fatih Tra, iddiaya göre Akademisyenler Bildirisine imza atnca imekleri üzerine çekti. Sözlemesi yenilenmeyen Mehmet Fatih Tran, 15 Aralk 2016 üniversite ile iliii kesildi.

Yaklak 3 aydr i arayp bulamayan Tra bunalma girdi ve dün akam saatlerinde Mersindeki bir tatil sitesinin 7nci katndaki evin balkonundan kendini bolua brakarak yaamna son verdi. Cenazesi Adanaya getirilen Mehmet Fatih Tra için bugün ikindi üzeri Kabasakal Mezarlnda tören düzenlendi. Törene CHP Adana milletvekilleri brahim Özdi ve Elif Doan Türkmen ile Seyhan Belediye Bakan CHPli Zeydan Karalar da katld.

Klnan namazn ardndan Mehmet Fatih Tran cenazesi topraa verildi. Cenaze törenine katlan arkadalar, sözlemesi yenilenmeyen Mehmet Fatih Tran baka üniversitelere i için bavurduunu ancak hiç birinden olumlu yant alamad için bunalma girdiini söyledi.

Ana Sayfaya Git