Ünlü cinayeti Diyarbakır’a uzandı

Diyarbakır ve Anamur'da gözaltına alınarak Alanya'ya getirilen şüphelilerden biri savcılık sorgusunun ardından 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Haberler 08.06.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyann Alanya ilçesinde hakknda kayp bavurusu yaplan kiinin ölü bulunmasyla ilgili gözaltna alnan 7 üpheliden 3ü tutukland.

Mehmet Ünlünün (31) Ku Yuvas mevkisindeki uçurum alanda ölü bulunmasna ilikin Diyarbakr ve Mersinin Anamur ilçesinde gözaltna alnan Ö.D, U.B, M.ç, O.K, N.B, B.B. ve E.D. Alanyaya getirildi.

SORUTURMADA GÖZALTINA ALINANLAR

lçe Jandarma Komutanlndaki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen üphelilerden O.K, savclk sorgusunun ardndan serbest brakld. Nöbetçi sulh ceza hakimliine çkarlan zanllardan Ö.D, M.ç. ve U.B. kasten öldürme suçundan tutukland, N.B, B.B. ve E.D. ise adli kontrol artyla serbest brakld.

Mersinde kayp olarak aranan Mehmet Ünlünün cesedi, 4 Haziranda Mahmutlar-Sarveliler yolu kenarndaki uçurum alanda bulunmutu. Gözaltna alnan üpheliler ifadelerinde, Ö.D. ile aralarnda alacak meselesi olduunu öne sürdükleri Ünlüyü Alanyada av tüfeiyle öldürerek cesedini krsal bir noktaya attklarn itiraf etmiti.

Ana Sayfaya Git