Ünlü teknik adam FETO soruşturmasında tutuklandı

Sakarya'da göreve futbolculuk ile başlayan ve daha sonra da bir çok takım da teknik direktörlük yapan ünlü isim Şaban Yıldırım, FETo soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Şaban Yıldırım'ın gözaltına alınması olayı ajanslardaki yerini aldı.

Haberler 17.05.2017 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sakaryada göreve futbolculuk ile balayan ve daha sonra da bir çok takm da teknik direktörlük yapan ünlü isim aban Yldrm, FETo soruturmas kapsamnda gözaltna alnd. Sakarya Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü FETÖ/PDY soruturmas kapsamnda aban Yldrmn gözaltna alnmas olay ajanslardaki yerini ald. Sakaryal aban Yldrmn, son olarak çaltrd Pendikspordaki görevine geçen yl kasm aynda son verildi. aban Yldrm elleri kelepçeli olarak götürüldüü salk kontrolünden sonra FETÖ soruturmasnda gözaltna alnanlarla birlikte adliyeye getirildi.

Eski futbolcu olan aban Yldrm, Sakaryasporda antrenör olarak balad kariyerinde 2004-2005 sezonu ikinci yarsnda teknik direktör olarak devam etmiti. Yldrm daha sonra srasyla Elazspor, Sakaryaspor, çubukspor, Kartalspor, negölspor ve Pendiksporda görev yapt.

ABAN YILDIRIM TUTUKLANDI

Sakarya Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü FETÖ/PDY soruturmas kapsamnda gözaltna alnp adliyeye sevk edilen teknik direktör aban Yldrm, çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git