Ünlü Türk boksör öldürüldü! Antrenörü saldırıya uğradı

Türk boksör Tunahan Keser’in cesedine Almanya'nın Hamburg kentinde ulaşıldı. Bilindiği üzere 23 Haziran da ortadan kaybolan Türk boksörün hocası da silahlıya uğramıştı

Haberler 23.07.2017 - 17:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk boksör Tunahan Keserin cesedine Almanyann Hamburg kentinde ulald.

ALMAN gazetesi Morgenpostun haberine göre 22 yandaki Keserin cesedi, bir kamyon oförü tarafndan A7 karayolu üzerindeki Holmmoor yaknlarndaki ormanlk alanda bulundu. Keserin babas Cemil Keserin olunun cesedini tehis ettii bildirildi.

Hamburgta yaayan Tunahan Keser, 23 Haziranda ayn kentte ringe çkacakt. Ancak günler kala maç iptal edildi. 23 Haziran günü saat 00.30 sralarnda, eski Avrupa ampiyonu ve Tunahann antrenörü Khoren Gevor (37) kimlii belirsiz bir kii tarafndan bacandan vuruldu. Bu saldrdan 17 saat sonra, Kollau Caddesindeki i yerinden çkan Tunahan Keser hiçbir iz brakmadan kayboldu. Hamburg polisinin verdii bilgiye göre Keser, en son saat 17.30 sralarnda görüldü. Tunahann caddede brakt otomobilinde polisin yapt incelemede bir ize rastlanmad. Hem antrenörü Khoren Gevore yaplan silahl saldr, hem de Tunahann kaybolmas olay haftalardr aydnlatlamad.

Ana Sayfaya Git