Üvey baba katili oldu

Annesiyle tartışan üvey babasını sopayla öldürdü

Haberler 17.05.2022 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada O.H. (14), annesi Elif Cihangirin (32) tartt üvey babas Yücel Cihangiri (62), sopayla boazna bastrarak öldürdü. Elif Cihangirin ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, kadn ile olunu gözaltna ald. fadesinde, Eimle sürekli tartyorduk. Eve para getirmiyordu ve bizimle ilgilenmiyordu. Olay gecesi de tartrken olum, Yücelin sopayla boazna çöktü, nefessiz kalnca öldü dedi. Elif Cihangir ve olu O.H., çkarldklar mahkemece tutukland.

Seyhan ilçesi Yeilyurt Mahallesinde yaayan 4 çocuk annesi Elif Cihangir, 6 ay önce TIR oförü Yücel Cihangir ile evlendi. çift iddetli geçimsizlik nedeniyle sürekli tartmaya balad. Son olarak 15 Mays gecesi Cihangir çifti arasnda çkan tartma, Elif Cihangirin önceki evliliinden olu O.H.nin de karmasyla kavgaya dönütü.

Yaanan arbede srasnda evdeki sopay alan O.H., üvey babas Yücel Cihangirin boazna çöktü. Nefessiz kalan Cihangir hareketsiz ekilde yere ylrken, anne ile olu ise sopay evin penceresinden aa att. Bir süre bekleyen Elif Cihangir, sabaha kar 112 Acil çar Merkezini arayp, ihbarda bulundu.

ANNE LE OLU GÖZALTINA ALINDI

hbar üzerine adrese gelen salk görevlilerinin yapt kontrolde Yücel Cihangirin hayatn kaybettii belirlendi. Cinayet Büro Amirlii ekipleri, üpheli Elif Cihangir ile O.H.y, gözaltna ald. Evde yaplan aramalarda Cihangirin boulduu sopa bahçede ele geçirildi. Cihangirin cansz bedeni otopsi için Adana Adli Tp Kurumu morguna kaldrld.

KAçMAYI DÜÜNDÜM, PMAN OLDUM

Emniyete götürülen Elif Cihangir ifadesinde, Eimle sürekli tartyorduk. Eve para getirmiyordu ve bizimle ilgilenmiyordu. Olay gecesi de tartrken olum, Yüceli sopayla boarak öldürdü. Bata kaçmay düündüm ancak piman olup, kendimi ihbar ettim diye konutu.

lemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen Elif Cihangir ile olu O.H., çkarldklar nöbetçi mahkemece tutukland. Yücel Cihangirin cenazesi ise otopsisinin ardndan yaknlar tarafndan alnp, Solakl Mahallesinde topraa verildi. Elif Cihangirin dier 3 çocuu ise devlet korumasna alnd.

Ana Sayfaya Git