Uyuşturucu bağımlısı, yatalak annesi ve iki kız kardeşini rehin aldı

SİİRT'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen 47 yaşındaki R.T., elindeki bıçakla 86 yaşındaki yatalak hasta annesi ve iki kız kardeşini evde rehin aldı. Polis ekiplerinin üç saatlik ikna çabasıyla kızlar, operasyonla da anne kurtarıldı, R.T. gözaltına alındı.

Haberler 21.07.2017 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SRTte, uyuturucu bamls olduu belirtilen 47 yandaki R.T., elindeki bçakla 86 yandaki yatalak hasta annesi ve iki kz kardeini evde rehin ald. Polis ekiplerinin üç saatlik ikna çabasyla kzlar, operasyonla da anne kurtarld, R.T. gözaltna alnd.

Olay, Merkez Tnaz Tepe Mahallesi 111inci sokakta ölen saatlerinde meydana geldi. Üç ay önce einden ayrld belirtilen R.T., henüz belirlenemeyen bir sebepten annesi ve iki kz kardeini bçakla rehin ald. Komularn olay polise bildirilmesi ile bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, R.Tyi ikna etme çalt. Elindeki bçak ve tüplerle polislerin eve girmesini engelleyen R.T., daha sonra yaplan ikna çalmas sonucu iki kz kardeini serbest brakt. kna çalmalarn sürdüren polisler, R.T.nin bir anlk dalgnlndan faydalanarak elindeki bça alarak etkisiz hale getirdi. Olu tarafndan yaklak üç saat rehin alnan anne, polis tarafndan kurtarlp, salk ekipleri tarafndan ambulansla hastaneye kaldlarak tedaviye alnd. Anne ve iki kz kardeini rehin alan R.T. ise polis ekiplerince gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git