Uyuşturucu parası vermeyen annesinin evini yaktı

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Mashar K., para istediği için tartıştığı annesi Cennet K.’nin evini kundaklayıp kaçtı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürdüğü evdeki eşyalar kullanılamaz hale gelirken, apartmandaki bazı vatandaşlar da dumandan etkilendi. Polis, Mashar K.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberler 17.08.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Adana merkez Sarçam ilçesine bal Suluca Mahallesindeki 4 katl bir apartmann ikinci katnda meydana geldi. Uyuturucu bamls olduu öne sürülen Mashar K., uyuturucu paras istemek için birlikte yaad annesi Cennet K.nin evine geldi. Annesi Cennet K.nin para vermeyi reddetmesi üzerine Mashar K.nin sinirlenerek evi atee verip kaçt iddia edildi. Alevler ksa sürede evi sarnca anne Cennet K.nin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen apartman sakinlerine çevredekiler müdahale etti. tfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangn söndürüldü. Cennet K.nin dairesindeki eyalar kullanlamaz hale geldi.

5 YILDIR UYUTURUCU KULLANIYORMU

Anne Cennet K., olu Mashar K.den 3 kez ikayetçi olduunu ancak serbest brakldn öne sürerek, 5 yldr uyuturucu madde kullandn söyledi. Cennet K., ifadesi alnmas için polis merkezine götürüldü.

APARTMANDAKLER TEPKL

Apartman sakinleri ise Mashar K.nin her gün uyuturucu madde kullandn iddia ederek, Bugün de annesiyle kavga edip, kendi evini yakt. Komularyla sürekli tartyor. nsanlar toplayp geliyor. Evimizi yakt, maduruz. Bize yardm edin. Elinde bçakla kimseyi brakmayacan söyledi. Gece olsayd, biz ne yapacaktk dedi.

Polis ekipleri, annesi Cennet K.nin evini kundaklayan Mashar K.nin yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git