Uyuşturucu satıcıları babayı hastanelik etti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde madde bağımlısı oğlunu uyuşturucu tacirlerinin elinden kurtarmak için 2 yıldır mücadele eden baba, satıcılar tarafından darp edilerek hastanelik edildi. Saldırıyı haber alan mahalleli gece vakti ayaklandı..

Haberler 25.10.2021 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edinilen bilgiye göre olay, anlurfann Ceylanpnar ilçesinde yaand. Yaklak 2 yldr madde kullanan 18 yandaki olu Menderes G.yi uyuturucu tacirlerinin elinden kurtarmaya çalan Mehmet G. ddiaya göre uyuturucu satclarnn saldr sonucu yaraland. Kanlar içerisinde kalan çaresiz baba, olay yerine çarlan ambulansla Ceylanpnar Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Mehmet G., tedavisinin ardndan evine gönderilirken olay duyan mahalleyi gece vakti ayakland. Mehmet G.nin evinin önünde toplama kalabalk, uyuturucu satclarna öfke kustu.

BABA SALDIRIYA URADI

Uyuturucu satcs olduu iddia edilen ahslarn saldrsna urayan Mehmet G., yaklak 2 yldr olunu tacirlerin elinden kurtarmak için mücadele ettiini söyledi. Urad saldr sonucu kanlar içerisinde kaldn belirten çaresiz baba, Ceylanpnarda 3 bin kiinin uyuturucu satclarnn ana takldn ve Madde bamls olduunu söyledi. Yetkililerden yardm isteyen Mehmet G., gece sabaha kadar sokaklarda ve mezarlklarda olunu aradn ve uyuturucu nöbeti tuttuunu aktard. Mücadelesini asla brakmayacan söyleyen Mehmet G., cierinin yandn dile getirdi.

çaresiz babaya destek olmak için mahalleye giden Toplumsal Madde ve Madde Bamllar Eitim Dernei Bakan Yusuf Polat ise, baml deil okumu bir nesil istediklerini söyledi. Babay bu hale getirenin de cehalet olduunu belirten Polat, bu duruma bir el atlmasn istedi. Öte yandan Mehmet G.ye saldran ahsn polis tarafndan gözaltna alnd belirtildi.

Ana Sayfaya Git