Uzaylılar bizimle iddiaları NASA'dan

NASA'nın ortaklarından Bigelow Aerospace uzaylıların aramızda olduğunu iddia etti.

Haberler 02.06.2017 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amerikan Uzay ve Havaclk Dairesi (NASA) ile ibirlii yapan Bigelow Aerospace adl irketin kurucusu Robert Bigelow, uzayllarn aramzda olduunu iddia etti. Dünya üzerinde UFOlarn mevcudiyeti bulunuyor diyen Bigelow, uzayllarn varl konusunda oldukça ilginç ve büyük bir tartma balatt.

CBC News televizyon kanalnda yaymlanan 60 Minutes adl programa konuan irketin kurucusu Bigelow, Uzayllarn aramzda olduundan kesinlikle eminim dedi. Daha önce Dünya dndaki uygarlklar bulmak için milyonlarca dolar para harcadn söyleyen Bigelowun, harcad para miktarna dair bilgi vermedi. Bigelow, insanln uzaydaki gelecek misyonu hakknda sorulan sorular karsnda, Uzayllar bulmak için çok uzaklara gitmeye gerek yok. Onlar tam olarak burnumuzun dibinde dedi. nsanlarn sizin deli olduunuzu düünmesinden korkmuyor musunuz? sorusu karsnda Bigelow, Umurumda deil. Bunlarla ilgilenmiyorum. cevabn verdi.

1999dan beri uzay alannda çalmalarn sürdüren irketin amac iirilebilen malzemelerin kulland uzay istasyonlar yapabilmek. NASAnn ortaklk kurduu irket, daha önce sadece bin 400 kilogram arlndaki BEAM modülünü gelitirmiti. BEAM, Uluslararas Uzay stasyonunda kullanlan ilk ime modül olmu ve istasyonun neredeyse 13 metre kare kadar genilemesini salamt.

Ana Sayfaya Git