Uzman gözaltına alındı!

Şırnak Valiliği, alkol alıp çevreyi rahatsız ettiği, uygunsuz davranışta bulunduğu için vatandaşların saldırısına uğradığı belirtilen kamu görevlisi A.A.'nın gözaltına alındığını, soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Haberler 16.07.2020 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Valiliinden yaplan yazl açklamada, gece saatlerinde alkol alp, çevreyi rahatsz ettiinden dolay vatandalarn saldrsna urayan kamu personeli A.A.nn gözaltna alnd ve görevden uzaklatrld belirtildi. Açklamada, öyle denildi:

ALKOLLÜ OLDUU DDASI

15 Temmuz 2020 günü saat 01.00 sralarnda 155 ihbar hattna gelen çarda, ilimiz merkez Yeni Mahallede, vatandalar rahatsz edecek hal ve hareketlerde bulunan bir ahsn çevrede bulunan vatandalar tarafndan darp edildii ihbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri intikal etmi, olay mahallinde A.A. isimli kamu görevlisinin ar derecede alkollü olduu, çevreyi rahatsz edecek ekilde uygunsuz tavr ve hareketler sergiledii tespit edilmi ve ad geçen ahs gözaltna alnmtr. Konu ile ilgili Cumhuriyet Basavcl tarafndan gerekli adli tahkikat balatlm, ayrca hakknda idari tahkikat balatlan bahse konu ahs, adli ve idari soruturmalarn selameti açsndan görevinden uzaklatrlmtr.

Ana Sayfaya Git