Uzmandan haber yok

Tunceli'de akıntıda kaybolan uzman çavuşu arama çalışmaları sürüyor

Haberler 18.04.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinin Munzur çaynda yapt tatbikat srasnda botun devrilmesi sonucu akntda kaybolan Jandarma Uzman çavu Ylmaz Günei arama çalmalar devam ediyor.

Uzman çavu Günei (36) bulmak amacyla yürütülen çalmalara l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD), Ankaradan gelen Jandarma Özel Asayi Komutanl (JÖAK) ekibi ve JAK timleri, Samsun ve Antalya Jandarma Komutanl Sualt Arama Kurtarma (SAK) ekipleri ile Antalya, Adana ve Samsun Emniyet Müdürlüüne bal dalgç polisler ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri ile jandarma personeli de 3 dedektör köpekle katlyor.

UZMAN çAVUTAN HABER YOK

JÖAK, JAK ve SAK timlerinden oluan iki ekip, Munzur çaynn Anafatma mevkisinden kent merkezine kadar olan bölümünde, dalgç polisler de Uzunçayr Baraj Gölünde suda ve kylarda arama yürüttü.

AFAD ekipleri, Uzunçayr Baraj Gölü yüzeyinde botlarla arama yaparken jandarma personeli de Munzur çay ve baraj gölü kylarnda dedektör köpeklerle çalmalara destek verdi.

Uzman çavu Güne, ekiplerin youn çalmalarna ramen halen bulunamad.

Tuncelide 17 Martta JAK timlerinin Munzur çaynn Anafatma mevkisindeki görev öncesi yapt tatbikat srasnda botun devrilmesi sonucu suya düen arama kurtarma timindeki 4 askeri personelden 3ü kendi imkanlaryla kurtulmu, Jandarma Uzman çavu Ylmaz Güne akntya kaplarak kaybolmutu.

Ekipler, Munzur çay kysnda yaptklar aramada iki rafting kürei bulmutu.

Ana Sayfaya Git