Vahşet! 7 yaşındaki çocuğa türlü türlü işkenceler yapılır domuzlara yem edildi

Son dakika bir anne vahşeti yaşandı. 7 yaşındaki oğlunu korkunç işkencelerle öldüren cani annenin, sonra da oğlunu domuzlara yem ettiği haberi dünya gündemine oturdu.

Haberler 10.05.2017 - 14:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son dakika bir anne vaheti yaand. 7 yandaki olunu korkunç ikencelerle öldüren cani annenin, sonra da olunu domuzlara yem ettii haberi dünya gündemine oturdu. Amerika Kansasta yaanan korkunç olay ile alakal detaylara ulalyor. Adriann üvey annesi Heather Jones ve öz babas Michael Jones, 7 yandaki çocua akl almaz ikenceler yapt. öldürlmesi akabinde de domuzlara yem etti.

Adrian Jonesun bu gülümsemesi, öz babas ve üvey annesinin korkunç ikenceleri sonras soldu. 7 yandaki çocuk açlktan bir deri bir kemik kald ve hayatn kaybetti, ama vahet burada son bulmad.

ngiliz gazetesi Daily Mirrorda yer alan habere göre talihsiz çocuu kesme tahtalarna balayan, aç brakan, saatlerce souk havada darda brakan canavar çift, yaptklar her eyin fotorafn çekerek bilgisayara kaydetti.

Ortaya çkan fotoraflarn birinde küçük çocuun evin bahçesinde çöp dolu olan havuzda buz gibi suyun içinde saatlerce bekletildii görüldüü gibi zayfl da dikkatlerden kaçmyor.

Tüm bu korkunç detaylar, vahetin yaand ev sahibinin, sapk çiftin bilgisayarna bakmasyla ortaya çkt.

Küçük çocuk 2015 ylnda kaybolmu, ceset parçalar ise domuz kafesinin civarnda bulunmutu. Bunun üzerine yaplan aratrmalar üzerine küçük çocuun öldükten sonra cesedinin domuzlara yedirildii ortaya çkt.

Ana Sayfaya Git