Vahşi cinayet!

Çöp poşetinde cansız bedeni bulunan müzisyeni, borçlusu vurmuş

Haberler 08.01.2021 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingölde, silahla ate edilmi cansz bedeni arazide çöp poeti içinde bulunan müzisyen Deniz Ayazn, kendisine 50 bin lira borçlu olan meslekta Samet Ate (40) tarafndan öldürüldüü ortaya çkt. Atein, Ayaz vurduu gün düün salonunda sahne ald da belirlendi.

Bingölde, düünlerde müzisyenlik yaparak geçimini salayan, evli ve 5 çocuk babas Deniz Ayaz, 5 gün önce evden ayrldktan sonra bir daha haber alnamad. Ailesinin bavurusu üzerine jandarma ekipleri, Ayaz bulmak için çalma balatt. Ayaza ulamak için arama çalmalar sürdürülürken, dün Sarçiçek köyü krsalnda köylüler tarafndan çöp poeti içinde ceset bulundu. Köylülerin ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptklar incelemede, cansz bedenin aranan Deniz Ayaza ait olduunu belirledi. 4 mermiyle vurulmu bulunan Ayazn ölümünün aydnlatlmasna yönelik çalma balatld.

KARDE YAKALATTI

Jandarma ekipleri, Deniz Ayazn ölümüyle ilgili aratrmalarna devam ederken, dün akam saatlerinde yaplan ihbar üzerine harekete geçti. hbar yapan kii, Ayaz öldürenin aabeyi Samet Ate olduunu ve Elaza gittiini söyledi. Bingöl- Elaz yolunda uygulama balatan ekipler, durdurduklar araçtaki Samet Atei yakalad. Bu srada jandarmaya ekiplerine mukavemette bulunan Ate, gözaltna alnd.

ZANLI, 50 BN LRA BORçLUYMU

Katil zanls Samet Ate, l Jandarma Komutanlnda sorguya alnrken, cinayete ilikin ayrntlar da ortaya çkt. ddiaya göre, Deniz Ayaz, kendisi gibi düün salonunda müzisyenlik yapan Samet Ateten borç olarak verdii 50 bin liray almak üzere Sarçiçek köyüne geldi. Ayazn Ateten borcunu istedii srada aralarnda tartma çkt. Bu srada Ate, tabancayla Ayaza 4 el ate ederek, öldürüp, cesedini de çöp poeti içinde araziye brakt.

CNAYETTEN SONRA DÜÜN SALONUNDA SAHNE ALMI

Samet Atein, Deniz Ayaz öldürdükten sonra evine gelip, kyafetlerini deitirerek, gittii düün salonunda sahne ald da ortaya çkt. Düün sonras gece saatlerinde arkadann evine giden Atein, kardeini arayarak, Bir kiiyi öldürdüm. Elaza gidiyorum demesi üzerine kardeinin de jandarmaya bilgi verdii belirlendi.

Jandarmadaki sorgusunun ardndan Samet Atein adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git