Vali Atik, yaralı asker ve korucuyu ziyaret etti

Vali Atik, Baykan ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen, 1 askerin şehit düştüğü saldırıda yaralanan asker ve güvenlik korucusunu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Haberler 25.07.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Baykan ilçesinde terör örgütü PKK tarafndan düzenlenen saldrda yaralanan asker ve güvenlik korucusunu tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Atik, çukurca köyündeki jandarma karakolundan çk yapan ve içinde güvenlik güçlerinin bulunduu araca teröristlerce gerçekletirilen, 1 askerin ehit dütüü, 1 asker ve 1 güvenlik korucusunun yaraland saldrnn ardndan Baykan ilçesine gitti.

Saldr ile ilgili bilgi alan Vali Atik, daha sonra beraberinde Siirt Belediye Bakan Vekili Ceyhun Dilad Takn ve l Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay ile saldrda yaralanan güvenlik korucusu ve askeri, tedavi gördükleri Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret ederek, geçmi olsun dileinde bulundu.

Yarallarn durumuyla ilgili Bahekim Muzaffer Aslan ile görüen Ali Fuat Atik, hastane çknda gazetecilere yapt açklamada, çukurca köyündeki jandarma karakolundan ilçe merkezine gitmek üzere hareket eden güvenlik güçlerinin bulunduu araca teröristlerce hain bir saldr düzenlendiini belirtti.

Yarallardan birinin ameliyatta olduunu, dierinin ise salk durumunun iyi olduunu dile getiren Atik, Devlet olarak dimdik ayaktayz. Bu saldrlar bizim ne gücümüzü tüketir ne de terörle mücadeledeki azmimizden vazgeçirir. Sonuna kadar terörle mücadele edeceiz. diye konutu.

Vali Atik, saldrda yaralanan güvenlik güçlerinin bir an önce salna kavumas için her türlü imkann seferber edildiini de kaydetti.

Ana Sayfaya Git