Validen doğum günü sürprizi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden, çocuklara sürpriz doğum günü etkinliği

Haberler 21.04.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamnda sokaa çkma kstlamas nedeniyle evlerinden çkmayan ve doum günü olan çocuklara sürpriz yapt.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinden yaplan açklamaya göre, Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatlar dorultusunda Büyükehir Belediyesi Korosu, üstü açk bir otobüsle kenti gezerek vatandalara müzik ziyafeti sundu ve doum günü olan çocuklara sürpriz yaparak kutlad.

Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanlnca 9 yana basan dil Yüksekolun oturduu eve üstü açk otobüs ile giden koro üyeleri, Yüksekol için doum günü arksn seslendirdi.

Güzelolunun doum günü mesajn ileten koro üyeleri, mahalle sakinlerinin de katlmyla arklar söyledi.

DOUM GÜNÜ MESAJI

Okullarn kapanmasndan sonra dar çkmadn ve doum gününde de evde kalmak zorunda olduu için çok üzüldüünü kaydeden Yüksekol, Ama vali amca müzik arabas gönderip doum günümü kutlad. çok sevindim. Vali amcaya çok teekkür ederim. dedi.

Balar ilçesinde de geçirdikleri rahatszlk sonras evlerinde dinlenen 14 yandaki Muhammed Kaçar, 9 yandaki Dilay Kaçar ile 13 yandaki Emre çiçeke Vali Güzelolunun geçmi olsun dileklerini ileten koro, Yeniehir ilçesinde de 12 yana giren Hira Ökmenin evinin önüne giderek Güzelolunun doum günü mesajn iletti.

Ökmen de, Doum günümün karantina günlerine denk gelmesinden dolay çok üzülüyordum ama bugün bana böyle bir jest yapld. çok mutlu oldum. Sayn Valimize bu jestinden dolay çok teekkür ederim. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git