Van’da iğrenç dehşet! 38 günlük bebeğe cinsel istismar

Okuduğunuza siz de inanamayacaksınız biliyoruz, ancak bu dehşet ve iğrenç haber doğru. Birkaç günden beri sosyal medyada iddia olarak yer alıyordu, ancak bugün itibarıyla infial yaratan, tüyler ürperten, insanı sinirlendiren, bütün nefret duygularının kabarmasına neden olan 38 günlük erkek bebeğin cinsel istismara uğradığı haberi doğru çıktı.

Haberler 30.01.2017 - 19:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçen 26 Ocakta yaand. Rahatszlk ve kusma belirtileri üzerine anne P.T. ve F.A. ile Y.G. adl ahslar tarafndan Vandaki özel bir hastaneye getirilen 38 günlük bebek, doktorlar tarafndan annda tedaviye alnd. Hayata döndürülen bebek, ardndan da youn bakma alnd. Tedavi srasnda bebein kafatasnda krk, vücudunun deiik yerlerinde srk, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularna rastlannca, hastane yönetimi durumu polis ekiplerine haber etti.

38 GÜNLÜK BEBEK 22 SAAT SONRA YAAMA VEDA ETT!

38 günlük bebek, 22 saat sonra yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybederken, Van Emniyet Müdürlüüne Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii tarafndan ise geni çapl soruturma balatld.

ANNE VE K ERKEK TUTUKLANDI

Yaplan soruturmalar sonucu anne P.T. ve onunla birlikte hastaneye gelen F.A ile Y.G gözaltna alnd. Haklarnda ilem yaplan üpheliler düzenlenen tahkikat evrak ile birlikte bugün Van Cumhuriyet Basavclna sevk edildi. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen zanllar, çkarldklar mahkemece tutukland.

VALLK AçIKLADI

Vandaki 38 günlük bebekle ilgili Van Valilii de açklama yapt. Açklamada öyle denildi:

limizde pekyolu ilçesinde bir özel hastaneye 26.01.2017 günü 13.00 sralarnda tedavi amacyla annesi P.T. ile F.A. ve Y.G. isimli erkek ahslar tarafndan götürülen 38 günlük erkek bebein yaplan muayenesinde; kafatasnda krk, vücudunun deiik yerlerinde srk, sol gözünde morluk ve cinsel istismar bulgularnn bulunduu, bebein hayati tehlikesinin bulunduu ve youn bakmda tedaviye alnd bilgilerinin l Emniyet Müdürlüüne bildirilmesi üzerine Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii tarafndan tahkikat balatlmtr. Olayla ilgili olarak bahsi geçen ahslar yakalanarak gözaltna alnmlar, tahkikat devam ederken tedavi altnda bulunan bebek 27.01.2017 günü yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetmitir. Yakalanarak haklarnda ilem yaplan üpheliler düzenlenen tahkikat evrak ile 30.01.2017 günü Van Cumhuriyet Basavclna sevk edilmilerdir. Kamuoyuna saygyla duyurulur.

Kaynak: DHA

Ana Sayfaya Git