Vatan Şaşmaz öldü mü? Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın ölüm sebebi ne?

VAtan Şaşmaz öldü mü? Sunucu Vatan Şaşmaz son dakika bir cinayete kurban gitti. Twitter'da son dakika yapılan paylaşımlarda Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın Beşiktaş'ta bir otelde kaldığı sırada silahlı saldırı sonucunda öldürüldüğü açılandı. Twitter'da son dakika olarak geçen haber de Vatan Şaşmaz'ın öldüğü haberi doğru mu yalan haber mi? detaylar gelecek.

Haberler 27.08.2017 - 21:25 Son Güncelleme : 27.08.2017 - 21:33

VAtan amaz öldü mü? Sunucu Vatan amaz son dakika bir cinayete kurban gitti. Twitterda son dakika yaplan paylamlarda Ünlü sunucu Vatan amazn Beiktata bir otelde kald srada silahl saldr sonucunda öldürüldüü açland. Twitterda son dakika olarak geçen haber de Vatan amazn öldüü haberi doru mu yalan haber mi? detaylar gelecek.

Filiz isimli ahsn Vatann amazn odasna girdii ve amaz öldürdükten yakak 2 dakika sonra intihar ettii ve öldüü iddia ediliyor.

VATAN AMAZ KMDR?

Vatan amaz, 8 Ocak 1974 tarihinde stanbulda domutur. Aslen çanakkale Bigaldr. Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir hastanede doduu için annesi ona Vatansever ismini vermi. Zamanla sadece Vatan denilmeye balam. Babasnn ad Süleyman amaz, annesinin ad Safiyedir. Anne babas 1984 ylnda boanm olan Vatan amaz anne ve dedesi ile oturmaktadr. çapa Ortaokulundan mezun oldu. Liseye Pertevniyal Lisesinde balad, ehremini Lisesini bitirdikten sonra stanbul Üniversitesi letme Fakültesinde iletme okudu. 1996 ylnda okuldan ayrld ve 1-1.5 sene arac bir kurumda borsac, yatrm danman, dealer olarak çalt.

Üniversite yllarnda 1993 ylnda Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansna bal olarak fotomodellik yapt. Baz katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol ald Askerliini rnakda yapt.

ENGELSZ FUTBOL DA ÖLENE KATILMITI

25 yldan bu yana engelliler ile ilgili yurtiçi ve yurtdnda çeitli sosyal sorumluluk çalmalar yapan Türkiye Beyazay Dernei, engelliler ile ilgili toplumsal farkndalk yaratmak amacyla Cumhurbakan Erdoan himayesinde iki yldan bu yana AMAK çN HAREKET sosyal sorumluluk kampanyasn yurdun dört bir yannda ve yurtd Beyazay ubelerinde devam ettirmektedir. Vatan amaz, Afrikal Ali, Evren Turhan, Güvenç Kurtar, Ferman Toprak, Metin Yldz, Emre Kzlrmak, Tugay Kerimolu gibi bir çok ünlü isim de Engelsiz Futbol öleninde forma giyip top koturacak. Konu ile ilgili olarak Türkiye Beyazay Dernei Genel Bakan Lokman AYVA, Engelliler ile ilgili toplumsal farkndalk oluturulmasnda toplumun deer verdii kiilerin destek olmas kampanyalar için önemlidir. Burak Akan Medyann destei ile Engelsiz Futbol öleninde birbirinden ünlü deerlerimiz engelliler ile birlikte sahada top koturacakDevam eden kampanyaya toplumun dier kesimlerimin de destek olmas ve ciddi bir toplumsal farkndalk yaratlmas temel hedefimizdir dedi..

Ana Sayfaya Git