Vatanım Sensin, Cesur ve Güzel'i yedi! İşte final tarihi

Bu sezon büyük bir ihtişam ile başlayacağı gün beklenen Cesur ve Güzel dizisi final yapıyor. Peki Cesur ve Güzel final tarihi ne zaman? Kıvaç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerii paylaştığı ve sevilerek izlenilen diziden gelen kötü haber, takipçilerini üzdü. Cesur ve Güzel 22 Haziran'da final yapacak.

Haberler 27.05.2017 - 16:40 Son Güncelleme : 27.05.2017 - 19:34

Bu sezon büyük bir ihtiam ile balayaca gün beklenen Cesur ve Güzel dizisi final yapyor. Peki Cesur ve Güzel final tarihi ne zaman? Kvaç Tatltu ve Tuba Büyüküstünün barollerii paylat ve sevilerek izlenilen diziden gelen kötü haber, takipçilerini üzdü. Cesur ve Güzel 22 Haziranda final yapacak. Peki evilerek izlenile dizi hakknda verilen final kararnn detaylar neler? Perembe akamalr yaynlanan Cesur ve Güzel görünün o ki Vatanm Sensin kurbanlarndan ve reytinglerde istedii baarya ulaamad

Sosyal medyada en çok konuulanlar arasna giren Cesur ve Güzel final için gün sayyor. Cesur ve Sühann destans ak hikayesinin, mutlu sonla bitip bitmeyecei 22 Haziranda son kez yaynlanacak bölümde cevap bulacak. Kvanç Tatltu ve Tuba Büyüküstün, ilk günden itibaren etkileyici sahneleriyle dikkat çeken projede yaadklar unutulmaz anlar anlatrken, ekibe teekkür etti.

BAROLLER VEDA KONUMASI YAPTI

Tatltu, birinci bölümde Cesur ve Sühann kaza sonras tantklar sahnenin favorisi olduunu söyledi. Oyuncu, Cesur rolü benim ve kariyerim için yeni bir deneyim oldu. Cesurun maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden bir eyler buldum dedi. Büyüküstün ise, Güzel bir sinerjiyle çaltk. En çok Sühana teekkür ediyorum eklinde konutu.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM

Cesur ve Güzel dizisinin bu hafta ekranlara gelen son bölümünde yine nefes kesen dakikalar yaand. Ekranlarda yaynlanmaya balad günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Cesur ve Güzelde heyecan doruktayd. Dizinin bu hafta yaynlanan son bölümünde Korhan, tüm yaananlardan Cahideyi sorumlu tutsa da ailesinin iyilii için sessiz kalmak zorunda kald. Tahsin Korluda, bu sefer hepsinin elini kolunu balayacak bir sürpriz yapt.

YEN BÖLÜM

Cesur, Rzay köeye sktrd anda bir karar vermek zorunda kalr, Sühan onun doru karar vermesi için dua ederken babasnn bçakland haberiyle tüm Korluda sarslr. Korhan, tüm yaananlardan Cahideyi sorumlu tutsa da ailesinin iyilii için sessiz kalmak zorunda kalr. Tahsin Korluda, bu sefer hepsinin elini kolunu balayacak bir sürpriz yapmtr.

Her eyini kaybeden Bülent, intikam almay kafasna koymu ekilde Korluda çiftliinin kapsn çalar. Mihribann tüm çabalarna ramen, Bülentin hrs onu hata yapmaya mahkum etmitir. Cesurun önüne çkard bütün virajlar ustalkla dönen Rza, ondan sonsuza dek kurtulmaya karar verir. Cesur ve Sühan birbirlerinden habersiz Rzann kurduu tuzaklara ayr ayr ilerlerken, ikisinin de aklnda birbirlerinde duyduklar aktan baka bir ey yoktur.

Ana Sayfaya Git