Vedasını yaptı! Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'u bırakmadı ama menajeri Gaye Sökmen'i bıraktı

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor iddialarını yanıtladıktan kısa bir süre sonra menajeri Gaye Sökmen ile yollarını ayırdı

Haberler 16.05.2017 - 11:19 Son Güncelleme : 16.05.2017 - 13:46

Dirii Erturul dizisinin barol oyuncusu Engin Altan Düzyatan hakknda geçtiimiz günlerde dizidenayrlacak eklinde iddialar ortaya atlmt. Sonrasnda baarl oyuncu Engin Altan Düzyatan, konu ile alakal açklama yapm ve Dirili Erturul ile devam edeceini belirtti. Son dakika Düzyatandan gelen haberler de menajeri ile yollarn yard ve yoluna tek devam edecei belirtildi. te baarl oyuncu Engin Altan Düzyatan ve hakknda ortaya atlan iddialarn yantlar.

Altan Düzyatan menajeri Gaye Sökmen ile yollarn ayrd.Son zamanlarn en çok seyredilen dizilerinden biri olan Dirili-Erturul dizisinin barol oyuncusu Engin Altan Düzyatan menajeri Gaye Sökmen ile yollarn ayrd. Dirili-Erturul dizisinin barol oyuncusu engin altan düzyatan menajeri Gaye Sökmen ile yollarn ayrd.Düzyatann beklentilerinin karlanmamas gerekçesiyle bu ayrl talep ettii, varlan mutabakat neticesinde de yollarn ayrld belirtildi. Sökmenin Dirili-Erturul dizi devam ettii sürece menajerlik anlamasndan kaynaklanan ödemelerini almaya devam edecei de örenildi. Bunun dnda Düzyatan yoluna artk menajeri olmadan devam edecek.

DRL ERTURULA VEDA SNYALLER

TRT 1 ekranlarnda yaynlanan Dirili Erturulun konu ald Erturul Gazinin döneminin yeni sezonda bitecei yerine olu Osman Gazinin döneminin ilenmeye balanaca öne sürülmü, bu nedenle Engin Altan Düzyatannda projeden ayrlaca iddia edilmiti.

Bu iddialar üzerine yapmcs Mehmet Bozda u açklamay yapt: Baz yayn organlarnda Bir dönem kapanyor Dirili Erturulda Fla Gelime balklar ad altnda Dirili Erturul dizimizin barol oyuncusu Engin ALtan Düzyatann sezon sonunda diziden ayrlacana dair aslsz haberler yaynlanmtr. Üç sezondur büyük bir hassasiyetle hazrlanan dizimizin senaryosu tarihi aka uygun ekilde devam etmektedir. Söz konusu haberlerin gerçekle ilgisi bulunmaktadr. zleyicinin büyük beenisini ve sevgisini kazanan Dirili Erturul heyecan, aksiyon ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle devam edecektir.

DÜZYATAN DA KONUTU

Engin Altan Düzyatan, Erturul Gaziye hayat verdii Dirili Erturuldan ayrlaca iddialarn yalanlad. Düzyatan ayrca projeyi kabul etme sürecini, çekimlerdeki zorluklar da anlatt. Engin Altan Düzyatan Türkiyede geçmi dönemlerin çok fazla bilinmediini belirterek öyle konutu: Osmanl öncesindeki dönemlerle ilgili fazla fikirleri olmuyor. Dirili dizisinin bu yüzden birkaç fakl özellii var. Bu topran içerisinden geçiyor. Ak, ihanet gibi olaylardan daha çok gerçek olaylar ve savalar konu alyor

LK TEKLF GELDNDE REDDETTM

Dünya tarihini çok sevdiini belirten Düzyatan, bu merakndan dolay Dirili Erturul dizisinde yer aldna iaret ederek lk dizi teklifi geldiinde bunu reddetmitim. çok güzel bir diziydi ama yaplabileceini sanmyordum. Konu güzel olsa bile çekimlerde sorun yaarsanz kötü bir film ortaya çkar. Hikaye yaratcln kaybeder, komediye dönüür. Bu yüzden teklifi reddettim.

HAKKINDA

26 Temmuz 1979da zmirde doan Engin Altan Düzyatan, 1996 ylnda 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmitir. 2001 ylnda da stanbula gelen sanatç,Kenter ve DOT Tiyatrosunda görev alm, Diyarbakr Devlet Tiyatrosunda da bir oyun yönetmitir. Sanatç ayrca bir çok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol almtr. Bu projelerin arasnda Yeditepe stanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalçar, Son, Yol Ayrm gibi televizyon dizilerinin yansra Cennet, Romantik Komedi(1ve 2), New Yorkta 5 Minare, Anadolu Kartallar, Bu te Bir Yalnzlk Var gibi sinema filmleri bulunmaktadr. Ayrca 1 Milyon Canl Para isimli yarma programnn sunuculuunu yapmtr.

Ana Sayfaya Git