Vekilin PKK’lı oğlu yakalandı

Firari eski HDP milletvekilinin "gri kategori"de aranan oğlu yakalandı İçişleri Bakanlığı, Hatay Amanoslar'da güvenlik korucularının operasyonuyla 1 teröristin öldürüldüğünü, 1 teröristin sağ yakalandığını bildirdi

Haberler 22.10.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatay Amanoslardaki operasyonda sa yakalanan teröristin, yurt dnda kaçak bulunan eski Bar ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Bakan ve 24. Dönem HDP Mu Milletvekili Demir çelikin gri kategoride aranan olu Sava kod adl Yolda Selim çelik olduu belirlendi.

HDPL MLLETVEKLNN OLU

çileri Bakanlndan yaplan açklamada, Hatay Amanoslarda bölgede keif ve gözetleme icra eden güvenlik korucularnn operasyonu sonucunda, 1 teröristin öldürüldüü, 1 teröristin ise sa yakaland belirtildi.

Açklamada, sa yakalanan teröristin, bir dönem Varto Belediye Bakanl, 2008-2010da BDP Genel Bakanl ile 24. Dönem HDP Mu Milletvekillii yapan ve halen yurt dnda kaçak olan Demir çelikin olu Sava kod adl Yolda Selim çelik olduu kaydedildi.

Terörden Arananlar Listesinde gri kategoride yer alan çelikin 2 uzun namlulu silah, 1 tabanca ve çok sayda mühimmatla yakaland ifade edildi.

Ana Sayfaya Git