Vekillik bitince, köydeki tarla işlerine döndü

HDP'den, 2 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyen Mehmet Ali Aslan, Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Mercimekli köyüne döndü. Ailesiyle birlikte mercimek hasadına katılıp, bağ budayan Aslan, "Aslında bir nevi fabrika ayarlarımıza döndük" dedi.

Haberler 30.06.2018 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDPden, 2 dönem milletvekillii yaptktan sonra 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyen Mehmet Ali Aslan, Mardinin Midyat ilçesine bal Mercimekli köyüne döndü. Ailesiyle birlikte mercimek hasadna katlp, ba budayan Aslan, Aslnda bir nevi fabrika ayarlarmza döndük dedi.

Mardin ve Batmandan birer dönem HDPden milletvekillii yapan Mehmet Ali Aslan, 24 Haziran seçimlerinde aday gösterilmeyince Ankaradan memleketi Mardinin Midyat ilçesindeki Mercimekli köyüne döndü. Vekillik döneminde de frsat buldukça ailesine yardm eden Aslan, imdilerde kendisini bu ilere adad.

Köyde, ailesiyle birlikte mercimek hasad yapp, ba budayan Mehmet Ali Aslan, fiziken her ne kadar zorlansa da köy ilerini yapmaktan mutluluk duyduunu söyledi. Köyde yapt ilerden ald zevki ruhen Ankarada Meclis koltuklarndan alamadn söyleyen Mehemet Ali Aslan, Bir nevi fabrika ayarlarmza döndük. Biz de aslmza geri döndük. çocukluumdan beri bu ileri yapyordum. imdi yeniden bu ilerin bana döndük diye konutu.

Ana Sayfaya Git