(Video) OGS cihaz bedellerine ilişkin açıklama

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otomatik geçiş sistemi (OGS) depozito bedellerinin iade edilmeyeceğine dair habere yanıt vererek, bahsedilen ücretin OGS cihaz bedeli olduğunu ve bu cihazların geçiş sürecinde ücretsiz olarak hızlı geçiş sistemi (HGS) cihazı ile değiştirildiğini bildirdi.

Haberler 21.04.2022 - 15:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karayollar Genel Müdürlüü (KGM), otomatik geçi sistemi (OGS) depozito bedellerinin iade edilmeyeceine dair habere yant vererek, bahsedilen ücretin OGS cihaz bedeli olduunu ve bu cihazlarn geçi sürecinde ücretsiz olarak hzl geçi sistemi (HGS) cihaz ile deitirildiini bildirdi.

KGMden yaplan açklamada, OGS cihaz bedellerine ilikin bilgi paylald.

Otoyol ve köprü geçilerinde OGSnin kaldrlarak geçilerin sadece HGS üzerinden yaplacann kamuoyuna açkland ve 31 Mart 2022 tarihinde bu uygulamann yürürlüe girdii hatrlatlan açklamada, Kamuoyunda yer alan OGS depozito bedellerinin iade edilmeyeceine dair haberde bahsedilen depozito bedeli olmayp, vatandalarmzn OGS cihazn alrken ödemi olduklar OGS cihaz bedelidir. OGS cihazlar 31 Mart 2022ye kadar kullanlm ve HGSye geçi sürecinde HGS cihaz ile ücretsiz olarak deitirilmitir.denildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git