(Video) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütünün döşediği EYP'nin infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Haberler 05.09.2023 - 16:42 Son Güncelleme : 05.09.2023 - 16:42

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünce önceden döşenen EYPnin infilak etmesi sonucu İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahinin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı belirtildi. Yaralanan askerin derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlandığı bildirilen açıklamada, Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz. ifadesi kullanıldı.

Öte yandan Kuzey Irakta Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahinin acı haberi Adananın Kozan ilçesinde eşi Sevgi Sipahiye verildi. Pençe Kilit Operasyonları bölgesinde şehit olan Sipahinin acı haberini eşi Sevgi Sipahiye Kozan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Aile ve sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri verdi. Kozan Belediyesi zabıta ekipleri şehidin eşinin evine ve sokağına Türk Bayrağı astı. çanaklı Mahallesi Bilim Sokakta bulunan şehidin eşi Sevgi Sipahinin yakınları şehidin eşini teselli etmeye çalışırken şehidin iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git