Viranşehir'de altyapı çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de altyapı yatırımlarına devam ediyor.

Haberler 02.10.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi, Yeniehir Mahallesinde gerçekletirilen törende yapt konumada yllardr Viranehirde bekleyen sorunlarn olduunu buna göre çalmalar hayata geçirdiklerini söyledi.

Viranehirin nüfusunun her geçen gün artna dikkati çeken çiftçi, büyükehir belediyesi olarak imar plan, altyap, ulam, toplu tama, içme suyu ve birçok sorunlarn çözümü için önemli projelerle ilçeye yatrm yaptklarn kaydetti.

ALTYAPI çALIMASI

lçenin altyap sorununu çözme noktasnda önemli bir yatrmn yapldn aktaran Bakan çiftçi, AK Belediyecilik gerei hareket ettiklerini belirterek yaplan yatrmlarla ilçenin modernize bir ehir statüsüne geleceini ifade etti.

Viranehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ömer Dereci de ilçedeki sorunlarn ve ihtiyaçlarnn çok iyi bildiklerini ifade ederek, amaçlarnn insanlara dokunarak özlenen yatrmlarla yaamlarn kolaylatrmak olduunu söyledi.

Yaplan konumalarn ardndan çiftçi ile Dereci birlikte Yeniehir Mahallesinde yapm halen devam eden Tren Yolu Park ve kilitli parke çalmalarn yerinde inceledi.

Ana Sayfaya Git