Viranşehir viran oldu! Kadın cinayeti 2 ölü

Kadın cinayetlerinin bir yenisi daha yaşandı. Kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kızını sokak ortasında öldüren şahıs, her yerde aranıyor. Viranşehir'de yaşanan olay da anne ve kızı hayatını kaybetti.

Haberler 30.07.2017 - 01:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadn cinayetlerinin bir yenisi daha yaand. Kendisinden boanmak isteyen eini ve kzn sokak ortasnda öldüren ahs, her yerde aranyor. Viranehirde yaanan olay da anne ve kz hayatn kaybetti.

ANLIURFAnn Viranehir lçesinde Hasan Ertan, boanmak isteyen ei 40 yandaki Hanife Ertan ile kz 20 yandaki Nilgünü sokak ortasnda tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, akam saatlerinde Azadi Mahallesinde meydana geldi. Hasan Ertan, aralarndaki anlamazlk nedeniyle bir süredir ayr yaad, kendisinden boanmak isteyen 4 çocuunun annesi Hanife Ertan ile sokakta karlat. Hasan Ertann burada barma isteine olumsuz yant veren Hanife Ertan, yanndaki kz Nilgün ile uzaklamak istedi. Bu srada öfkelenen Hasan Ertan, yanndaki tabancay çekip, ei Hanife ve kz Nilgüne pe pee ate etti.

Anne ve kz yere ylrken, Hasan Ertan olay yerinden koarak kaçt. çevredekilerin ihbaryla gelen salk ekipleri, Hanife Ertann yaamn yitirdii belirlerken, kz Nilgün Ertan ise ambulansla Viranehir Devlet Hastanesine kaldrld. Acil serviste tedaviye alnan Nilgün Ertan da doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad.

Anne ve kznn cesetleri, otopsi için morga konulurken, olay yerinde inceleme yapp bo kovanlar toplayan polis, Hasan Ertan yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git