Vurup başında beklemiş

Hülya'yı uzaklaştırma kararının bittiği gün öldürmüş

Haberler 10.05.2022 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Viranehir ilçesinde dini nikahl yaad Hülya Elkocay (42) tabanca ile vurarak öldüren Mehmet Arslann (59) cinayeti, hakknda verilen uzaklatrma kararnn bittii gün iledii ortaya çkt.

Yeniehir Mahallesinde ilk evliliinde 3 çocuu olan Hülya Elkoca, 7 yl önce terzilik yapan Mehmet Arslan ile dini nikahla birlikte yaamaya balad. Bu beraberlikten 1 çocuklar olan çift, son yllarda birçok kez tartp kavga etti. ddiaya göre, sk sk savcla bavuran Hülya Elkoca, Mehmet Arslan hakknda uzaklatrma karar aldrd. Son olarak 3 ay uzaklatrma alan Mehmet Arslan, kararn sona erdii 6 Maysta Hülya Elkocay evinde down sendromlu çocuunun gözü önünde tabancayla vurdu. Hülya Elkoca kanlar içinde yere ylrken, Mehmet Arslan polisi arayarak Karm öldürdüm dedi.

VURDU, BAINDA BEKLED

Polis gelene kadar Hülya Elkocann banda bekleyen Mehmet Arslan, gözaltna alnd. Salk ekiplerince hastaneye kaldrlan Hülya Elkoca ise hayatn kaybetti. Hülya Elkocann kardei Deniz Elkoca da ablasnn ayrlmak istedii için öldürüldüünü söyledi. Ölüm korkusu yaayan ablasnn sk sk uzaklatrma karar aldrdn belirten Elkoca Olay günü, polisler bana ablamn yaadn söyledi. Fakat sedyeyle kanlar içerisinde indirilirken gördüm. Ablam vurulduu zaman yannda 19 yandaki down sendromlu çocuu da varm dedi.

TRAF ETT, TUTUKLANDI

Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen ve sorgusunda çocuunu göstermedii için Hülya Elkoca ile tartp öldürdüünü itiraf eden Mehmet Arslan da nöbetçi hakimlikçe tutukland. Öte yandan Hülya Elkocann 4 çocuuna, Aile Sosyal Politiklar l Müdürlüünce psikolojik destek verildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git