Yılbaşı meleği Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Metin Hara, dünya gündeminde

Meleklerden Adriana Lima'nın yeni sevgilisi Türk Yazar Metin Hara ile Muğla'da tatil yapmaya devam ettiği görüntüleri günün en çok konuşulan magazin gündemi oldu. Uzunca bir süre Acun Ilıcalı ile AŞK İDDİARINA KARIŞAN Adriana Lima'nın yeni sevgilisi, Metin hara ise günlerdir en çok aranan kişi oldu.

Haberler 15.07.2017 - 02:43 Son Güncelleme : 15.07.2017 - 15:25

Meleklerden Adriana Limann yeni sevgilisi Türk Yazar Metin Hara ile Mulada tatil yapmaya devam ettii görüntüleri günün en çok konuulan magazin gündemi oldu. Uzunca bir süre Acun Ilcal ile irliktelik söylentileri dillere pelesenk olan Adriana Limann yeni sevgilisi, Metin hara ise günlerdir en çok aranan kii oldu. Reklam ak olduu iddialar bir yana dursun Metin hara, samimi pozlara yakalanmama gibi bir korkusu olmamas da herkesi artt. Öyle ki Metin Hara, yapt açklama da çok zengin biri olsa tk denilmezdi, ama e den bu kadar çekti? iliyorum eklinde açklama yaparken, Adriana Lima ve Metin Hara çifti Türkiye tatillerinde her an yanyan. te Adriana Lima Metin Hara ak ve detaylar.

BODRUMDALAR

Mulann Bodrum ilçesinde tatil yapan Adriana Lima ve yazar sevgilisi Metin Hara, günler sonra ilk kez gündüz dar çkarak denize girdi. Magazin gündeminden dümeyen Adriana Lima ve Metin Hara ak son sürat devam ediyor. 5 gündür evlerinden gündüz dar çkmayan çift, bugün özel bir yat ile GöltürkbüküCennet Koyuna giderek denize girdi. Siyah bikinisi ile dikkat çeken Lima, bol bol yüzerek serinledi.

Seksi bikinisiyle görüntülenen modelin rahat tavrlar da dikkatlerden kaçmad. Günelenirken bir yandan da cep telefonuyla ilgilenen Adriana Lima daha sonra sevgilisi Metin Harann yanna döndü. Limann o anlar k Hayat objektiflerine ite böyle yansd.

AKLARINI BÖYLE SAVUNDULAR

Brezilyal top model Gökhan Kimsesizcana yapt açklamada Ben 35 yl Metini beklemiim. El ele tutuup yeni hayatmz yaayacaz dedi. Metin Hara ise Biz öpümekten çekinmeyeceiz, komplo teorileri üretenler de izlemeye devam edecek diye konutu.

GEZ TWEETLER GÜNDEMDE

Dünyaca ünlü Brezilyal manken Adriana Limayla yaad alkla son günlerde gündemi skça igal eden yazar Metin Hara, imdi de Gezi Park olaylar srasnda att iddia edilen bir tweetle gündemde.

Metin Hara tarfndan kullanld iddia edilen onaysz bir Twitter hesabndan Gezi Park olaylar srasnda hakaret içerikli tweetler atld.

LK GÖRÜNTÜLER OLAY OLMUTU

Tatil için ilçeye gelen Adriana Lima ve erkek arkada Metin Hara, Bodrumun Dereköy Mahallesindeki çiftlik evinde kalyor.

Öle saatlerinde evin bahçesinde kahvalt yapan Lima ve Hara, daha sonra havuz banda vakit geçirdi. Daha sonra Bodrumun sosyetik plaj olarak bilinen Göltürkbükü Mahallesine geçen Lima ve beraberindekiler, denize sfr sahildeki lüks bir restoranda yemek yedi. Adriana Lima ve Metin Hara, restoranda yaklak 3 saat kald. Limann korumalar, görüntü ve fotoraf almaya çalan magazin basnna zaman zaman tepki gösterdi.Gece geç saatlerde restorandan ayrlan ikilinin korumalar, kendilerini takip eden gazetecilere yakalanmamak için youn çaba sarf etti. Lima ve Hara, daha sonra VIP araçla konakladklar çiftlik evine geldi. Araçtan inen ikili, gazetecilerin sorularn yantsz brakt.

Bir süre daha ilçede tatilini sürdürecei belirtilen ünlü modelin, Gökova turuna çkmas bekleniyor.

SOL KOLUNA LMAYI MI DÖVDÜRDÜ

Metin Harann dün çkt ve Limay öpücüklere boduu mavi yolculukta, sol kolunun üst tarafnda bir kadn dövmesi dikkati çekti. Harann Adriana Limann resmini koluna dövdürdüü yorumlar yapld.

13 YAINDAYKEN YAPTIRDIM

Ancak Metin Hara 2016 ylnda verdii bir röportajda vücudundaki dövmelerin srrn u sözlerle anlatmt:

Üç dövmem var. Biri palyaço, biri ölümsüzlük sembolü, dieri de bir kz surat. Palyaço ile kz suratn 13 yandayken yaptrdm. Anlam ne? diye soruyorlar. Anlam yok. O yata ilgi çekmekti amaç. Pimansn o zaman, diyorlar. Hayr, deilim. Niye sildirmiyorsun? diye soruyorlar. imdiki Metin olsa palyaço dövmesi yaptrmaz ama piman deilim diyorum. Laf ebelii yapma diyorlar. Hayr... 13 yandaki Metin birçok seçim ve hata yapt. Doruve yanl seçimleri onu buraya getirdi. Gelebildiim nokta mükemmellikten uzak ama içsel anlamda geliimimden mutluyum. O nedenle 13 yandaki Metinin verdii kararlar, seçimlerini kutsal görüyorum.

Ana Sayfaya Git