Yağış ve fırtına geri dönüyor! 11 Haziran hava durumu

Karadeniz İç Anadolu ve Marmara'da bugün sabah saatleri itibari ile yağış beklenmekte. 11 Haziran hava durumu hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları ve hava nasıl olacak kaç derece olacak yorumları detayda.

Haberler 11.06.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karadeniz ç Anadolu ve Marmarada bugün sabah saatleri itibari ile ya beklenmekte. 11 Haziran hava durumu hakknda Meteoroloji Genel Müdürlüünün uyarlar ve hava nasl olacak kaç derece olacak yorumlar detayda.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan uyarya göre, Bat ve Orta Karadenizin iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, çorum, Amasya, Tokat, Samsun, Sinop, Zonguldak ve Bartn illerinin iç kesimleri), Marmarann güney ve bats (Bursa, Balkesir, Edirne, Krklareli, Tekirdan bat ilçeleri ve çanakkalenin dou ilçeleri) ile ç Anadolunun kuzeyinde (Ankara, çankr, Krkkale ve Yozgat) yarn öleden önce yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) saanak ve gök gürültülü saanak tahmin ediliyor.

Meydana gelebilecek sel, su baskn, yldrm, yerel dolu ya, kuvvetli rüzgar ve ulamda aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olunmas gerekiyor.

Marmarann batsnda yarn kuvvetli ya bekleniyor

Marmara Bölgesinin batsnda yarn kuvvetli ya olaca tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüü stanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyar Merkezinden yaplan açklamaya göre, yarn Edirne, Krklareli ve Tekirdan bat ilçelerinde (Malkara, Hayrabolu, Muratl, Ergene ve Saray) yerel olarak kuvvetli saanak ve gök gürültülü saanak ya bekleniyor.

Vatandalarn sel, su baskn, yldrm, yerel dolu ya, ya annda kuvvetli rüzgar, ulamda aksamalar gibi olumsuzluklara kar dikkatli ve tedbirli olmas istendi.

Ana Sayfaya Git