Yangını kar atarak söndürmeye çalıştılar

Van'da, dükkanda yangın çıkarken, itfaiye ekibi gelene kadar söndürmek isteyenler de kürekler ve elleri ile alevlere kar attı. Yangın, itfaiye müdahalesiyle söndürülürken, dükkan kullanılamaz hale geldi.

Haberler 22.01.2022 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erci ilçesinde, saat 14.30 sralarnda, Ercan Bedire ait telefoncu dükkannda kapalyken yangn çkt. Henüz belirlenemeyen nedenle balayan yangn fark edenler, itfaiyeye haber verdi. Bu srada bölgede toplanan onlarca kii, itfaiyeciler gelene kadar kürekler ve elleri ile alevlere kar atarak, söndürmeye çalt. Yangn, itfaiye ekipleri tarafndan kontrol altna alnp, söndürüldü. Alevlerin sard dükkan ise kullanlamaz hale geldi.

KAR ATARAK SÖNDÜRMEK STEDLER

Esnaftan Tanju Cokun, dükkann önüne geldiinde dumanlarn yükseldiini gördüünü ve hemen arkadan aradn söyledi. Cokun, arkadann su paras ödemek için belediyeye gittiini örenince cam krp, içeri girmeye çaltn belirtti. Cam krdnda ise alevlerin yükseldiini anlatan Cokun, Arkadamn hiçbir malzemesi kalmad, kül olup gitti. çok ükür, can kayb veya yaralanma yok. Vatandalarla birlikte itfaiye ekipleri yangn söndürdü dedi.

Ana Sayfaya Git