Yankesicilerin yeni tezgahları

Üzerine araç sürdükleri vatandaşları soyan yankesiciler kamerada

Haberler 12.10.2020 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyolu ve ilide kardan karya geçmeye çalan yayalarn üzerine araç sürerek panik oluturduklar ve bu srada kiilerin cep telefonu, cüzdan ve paralarn yankesicilikle çaldklar iddia edilen 4 kii, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltna alnd. çkarldklar mahkemede tutuklanan üphelilerin, yankesicilik anlar güvenlik kamerasna yansd.

Beyolu ve ilide araç plakasn keçeli kalemle deitirerek plakasn gizleyen üphelilerin yaya geçidi gibi yerlerde hazr bekleyerek, araçlar yayalarn üzerine sürdükleri ve yankesicilik yaptklar bilgileri üzerine polis çalma balatt. Beyolu lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, güvenlik kamerasn görüntülerini inceleyerek, üphelilerin kimlik ve ekalini belirledi. Ayn aileye mensup üpheliler Haydar T. (27), Samet T. (18), Aycan T. (29) ve Gülah T. (47), ilide dün düzenlenen operasyonla gözaltna alnd. üphelilerin evlerinde yaplan aramada 205 adet uyuturucu hap, 0.45 gram marihuana, 1 adet ruhsatsz tabanca ve 9 adet fiek ele geçirildi.

çOK SAYIDA SUç KAYITLARI VAR

Gözaltna alnan üphelilerden Haydar T.nin 39, Samet T.nin 35, Gülah T.nin 19 ve Aycan T.nin 66 suç kaydnn bulunduu belirlenirken, üpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YANKESCLK ANI GÜVENLK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasna yansyan görüntülerde beyaz bir otomobilin kardan karya geçmek isteyen insanlarn üzerine araç sürdüü, bu kiilerin panik olduu anda da üphelilerden birinin yankesicilik yapt görülüyor. Ayrca üphelilerin kullandklar otomobilin plakasn keçeli kalemle boyayarak deitirmesi de güvenlik kameralarna yansd.

Ana Sayfaya Git