Yanlışlıkla öldürmüş!

Peşine düştüğü husumetlisini karıştırıp, karanlıkta başkasını vurmuş

Haberler 01.01.2022 - 01:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada arkadalaryla kaldrmda yürüyen Hakan Akta (20) ensesinden vurarak ar yaralayan Volkan çiçekli (38), park halindeki otomobilinde yakaland. çiçekli ifadesinde, F.U. ile aralarnda husumet olduunu ve bu kiiye uyuturucu satt için sava açtn, karanlkta Hakan Akta husumetlisi sanp yanllkla vurduunu ileri sürdü.

Olay, 29 Aralk gecesi çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mavi Bulvarda meydana geldi. Park ettii aracndan inen Hakan Akta, arkadalaryla birlikte kaldrmda yürürken silahl saldrya urad. Ensesine ve vücuduna isabet eden kurunlarla yaralanan Akta, kanlar içerisinde yere yld, saldrgan ise otomobile binerek kaçt. Aktan arkadalarnn ihbar üzerine bölgeye çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Salk ekibinin ilk müdahalesini yapt Akta, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesine kaldrld.

Cinayet Büro Amirlii ekipleri, üphelinin yakalanmas için çalma balatt. Bölgedeki güvenlik kameralarn inceleyen polis, üphelinin 4 ayr suçtan kayd bulunan Volkan çiçekli olduunu tespit etti. çiçekli, Sarçam ilçesinde park halindeki otomobilinde yakaland. Otomobilde yaplan aramada 2 ruhsatsz tabanca ele geçirildi.

HUSUMETLS SANMI

Emniyete götürülen Volkan çiçekli ifadesinde, Hakan Akta karanlkta husumetlisi sanp vurduunu öne sürerek, Husumetli olduum F.U.nun aracn gördüm. çinde olduum otomobilden inip, yürüyerek peine dütüm. Sokak arasnda onu vurduumu sanp, olayla alakas olmayan Hakan Akta vurduumu sonradan örendim. Karanlkta olduum için kartrdm dedi.

Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen Volkan çiçekli, çkarld mahkemece tutukland.

Youn bakm ünitesinde tedavisi süren Hakan Aktan hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git