Yaptığı 3 tespihi Haluk Levent'e gönderecek

Türkiye’de tesbih imalatı yapan 4 kadından biri olan Diyarbakırlı Taha Enuştekin, 5 günde hazırladığı 3 katalin tespihi, satılıp gelirinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) Genel Başkanı şarkıcı Haluk Levent'e gönderecek.

Haberler 03.09.2018 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede tesbih imalat yapan 4 kadndan biri olan Diyarbakrl Taha Enutekin, 5 günde hazrlad 3 katalin tespihi, satlp gelirinin ihtiyaç sahibi ailelere ulatrlmas için Anadolu Halk ve Bar Platformu (AHBAP) Genel Bakan arkc Haluk Levente gönderecek.

Diyarbakrn merkez Balar ilçesinde açt iyerinde tespih imalat yapan Taha Enutekin, 5 gün boyunca gece gündüz çalarak katalin 3 tesbih yapt. Enutekin, tesbihleri AHBAP Genel Bakan ünlü arkc Haluk Levente göndereceini söyledi. Tespihlerin satlp, gelirinin ihtiyaç sahibi ailelere ulatrmasn isteyen Taha Enutekin, Haluk Levent ad altnda satlp gelirinin AHBAPa balanmasn istiyorum. Maddi olana olmayan ailelere ulatrlacan düünüyorum. Maddi durumu o kadar kötü olan insanlar var ki, elimizden geldiince iyi kötü sadece bunu yapmak istedim. Elimden bu geldi, çorbada tuzum olsun istedim. Birkaç çocuun okul masraflar dahi karlansa bile bana yeter dedi.

Ana Sayfaya Git