Yaralanan Uzman hastanede şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), 7 Şubat'ta bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Osman Oktay'ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.

Haberler 13.02.2025 - 12:14 Son Güncelleme : 13.02.2025 - 12:14

MSBden yapılan açıklamada, Oktayın 7 Şubat 2025te Suriyenin kuzeyinde bir üs bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralandığı ve Gaziantep Şehir Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

Açıklamada, Piyade Uzman çavuş Osman Oktay, Gaziantep Şehir Hastanesinde yoğun bakım servisinde müşahede altındayken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak, 13 Şubat 2025 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. ifadeleri kullanıldı.

Ana Sayfaya Git