Yaralı paraşütçü hayata tutunamadı

Eskişehir'in Seyitgazi İlçesi civarlarında yamaç paraşütü ile havalandıktan belli bir müddet sonra dağlık alana düşerek ağır yaralandı

Haberler 13.07.2015 - 18:37 Son Güncelleme : 13.07.2015 - 18:37

Seyitgazi İlçesine bağlı belde olan ve son yapılan düzenlemeyle mahalle statüsüne dönüştürülen Doğançayır yakınlarındaki Kırgız Dağı Gökçedere mevkiinde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda Göksu Aktuğ Kaya, 1302 rakımlı dağda yamaç paraşütü ile havalandıktan kısa süre sonra ters rüzgar akımına kapılarak düştü.

DURAN KALBİ çALIŞTIRILDI

Gelen jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri ile çok sayıda kişitarafından yaralı halde bulunan Kaya uzun süren uğraş ardından düştüğü dağlık alandan sedye ile indirdi. Kayanın duran kalbi sağlık görevlileri tarafından kalp masajı yapılarak yeniden çalıştırıldı. Kaya daha sonra Afyonkarahisardan gelen Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesine kaldırıldı.

SABAHA KARŞI ÖLDÜ

Tedavi altına alınan Kaya, doktorların tüm çabasına rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi. Kayanın cenazesinin yakınları tarafından hastane morgundan alınarak toprağa verilmek üzere İstanbula götürüldüğü belirtildi.

Ölen Göksu Aktuğ Kaya, sosyal paylaşım sitesi facebookta dün olayın meydana geldiği dağlık bölgede düşmeden önce çektirdiği bir fotoğrafını paylaşarak altına da Sabah erken saatlerinde, Seyitgazi Ikarus Tepesinde soaring keyfi yaptık. Şimdi Kırkızda uçuşlar başlıyor diyeyazdı.

Kaynak:DHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır