Yastık içerisine gizlediği 28 bin lirası yandı

Şırnak merkeze bağlı Aslanbaşar Köyü'nde güvenlik koruculuğu yapan Kamil Fidan, ev yapmak için biriktirip yastık içerisine gizlediği 28 bin lirası, evinde çıkan yangında eşyalarıyla birlikte yanarak kül oldu.

Haberler 25.12.2016 - 12:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkeze bal Aslanbaar Köyünde güvenlik korucusu Kamil Fidann evinde dün sabah saatlerinde çkan yangnda, evdeki eyalarn tümü kullanlamaz hale geldi. 3 yl önce babasnn evinden ayrlp Siirte yerleen ve geçen yl güvenlik korucusu olduktan sonra Aslanbaar Köyüne geri dönen Kamil Fidan, kiralk ev bulamad için 2 ei ve 6 çocuuyla birlikte babasnn evindeki bir odaya yerleti. Ev yaptrmak için biriktirdii 28 bin lirasn da bir yastn içine koydu. Ancak dün sabah kendisi görevdeyken evinde çkan yangnda, tüm ev eyasyla birlikte yastkta gizledii 28 bin liras da yand.

YASTIK çERSNE GZLED PARA

Ev yapmak için biriktirdii 28 bin lira parasnn da yastk içinde yandn belirten Kamil Fidan, hayrsever vatandalar ve devletten yardm istediini belirterek, 2 eim ve 6 ocuum var. Siirtten tandm evimi buraya getirdim. Babamn bir odasnda yayordum. Evimin bütün malzemesi bu odann içinde yand. Benim mal varlm, neyim varsa hepsi bu odadayd. Benim 28 milyar param da yastk altndayd. O da yand. Devletimizden bir yardm istiyorum. Bana bir destek çkarsa, yardm ederse çok memnun olurum. Destek istiyorum. Ben bu k ortasnda hangi tarafa gideceimi bilmiyorum. Gidecek bir yerimiz de yok. Ben elerim ve çocuklarm, babam ve kardelerimle birlikte 15 kii bu evin içinde yayoruz dedi.

çARESZLK çERSNDE KALDI

Akcier hastas olan ve Kamil Fidann ikinci ei olan Hamdiye Fidan, 3 çocuumla içerde oturuyorduk. Sabaha saat 8 civaryd. çocuklarm kahvaltnn üzerindeydi. Duman çkmaya balad. Sobaya baktm, bacaya baktm duman çkmyordu. Dama çkaym, belki ordan tkanmtr dedim. Gittim baktm bir ey yoktu. Aa indim içerisi daha fazla dumanla dolmutu. Dumann nerden geldiini bilmiyordum. Bir daha dama çktm merdivene daha varmadan bardlar, kzn yand dediler. Geldiim zaman çocuklarm alevlerin içerisindeydi. 3 çocuum alevin içindeydi. çocuklarm alevlerin içinden çkardm artk hiçbir eyin farknda deildim. Yani alevin nasl çktn, her tarafa baktm, nasl çktn anlam deilim diye konutu.

Ana Sayfaya Git