Yedi ölümcül darbe almış!

Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Diyarbakıryı Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle tutuklu yargılanan Veysi E. (48) ile oğlu Kadir Ozan E.'nin (26), maktulün başına, hepsi ölümcül 7 darbe vurduğu, adli tıp raporu ile kesinleşti.

Haberler 03.02.2021 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, geçen yl 4 ubat günü, Kepez ilçesi Duacdaki ormanlk alanda meydana geldi. Kadir Ozan E., iddiaya göre bir internet sitesinde kz kardei H.E.nin (14) müstehcen fotoraflarn gördü. Kadir Ozan E.nin bask kurduu H.E., fotoraflar internet sitesine, Ares takma adyla tannan sosyal medya fenomeni eyhmus Özdemirin koyduunu söyledi. Kadir Ozan E., durumu babas Veysi E.ye anlatt. Diyarbakrdan Antalya Kepeze gelen baba- oul, Özdemire reklam filmi çekme bahanesiyle randevu verdi. Baba ve olu, bir kafeteryada bulutuklar Özdemiri ormanlk alana götürüp, öldüresiye dövdü. Ardndan polis ve salk ekiplerine haber verdi. Polis tarafndan gözaltna alnan baba-oul, sevk edildikleri adliyede tutukland. Hastanede tedaviye alnan eyhmus Özdemir ise 15 gün sonra yaamn yitirdi. Veysi E. ve Kadir Ozan E. hakknda, Antalya 4üncü Ar Ceza Mahkemesinde kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezas istemiyle dava açld.

CNAYET 4 K LED DDASI

Davann 4üncü durumas görüldü. Tutuklu sanklar Veysi E. ve Kadir Ozan E.nin SEGBS ile baland durumada, öldürülen Özdemirin anne- babas ile taraf avukatlar hazr bulundu. ikayetçi anne Sultan Kzlay, olunun dövüldükten sonra sanklar tarafndan fotoraflarnn çekildiini söyleyerek, fotoraflarn kime gönderildiinin ortaya çkarlmasn istedi. Baba Yaar Özdemir ise olay yerini Antalyann yerlisinin bile bilmediini belirterek, Bunlar oray nereden biliyordu? çektikleri 4 fotoraf kimin için çektiler? Cinayeti iki deil 4 kii ilemitir iddiasnda bulundu.

ikayetçi avukat Muhammet çar Gökel ise sanklarn haksz tahrikten yararlanmamas gerektiini ifade ederek, madurun sanklara kar herhangi bir eylemde bulunduuna dair somut delil olmadn belirtti. Sank avukatlar da müvekkillerinin kasten öldürme eyleminde bulunmadn iddia etti.

BAINDA 7 ÖLÜMCÜL DARBE

Durumada, Adalet Bakanl Adli Tp Kurumu Bakanl Birinci htisas Kurulunun gönderdii rapor da okundu. Raporun sonuç ksmnda, maktulün herhangi bir hastalk veya zehirlenmeden dolay ölümünün gerçeklemediine vurgu yaplarak, öyle denildi:

Kiinin 4 ubat 2020 tarihinde maruz kald yaralanma ile ölümü arasnda illiyet ba bulunduu, ölüm olaynda maruz kald yaralanma dnda bakaca ortak neden bulunmad, mahkemenizce sorulduu üzere; otopside tespit edilen menenjitin (beyin zar enfeksiyonu) maruz kald künt kafa travmas nedeniyle olutuu, mevcut tbbi belgeler ve otopside tespit edilen bulgulara göre kiinin kafa bölgesine 7 (yedi) adet künt travma uygulanm olduu ve ayrca sol kol ve sol göüs bölgesi olmak üzere birer adet künt travma bulgusu tespit edildii ve kafa bölgesinde tespit edilen künt travmalarn tamamnn ölümüne etkisi bulunduu oy birlii ile mütalaa olunur.

Duruma, sanklarn tutukluluunun devamna karar verilerek ertelendi.

Ana Sayfaya Git