Yeliz Yeşilmen'in namaz kılarken ki haline tepki, 'Ojeli ve seccadesi de ters'

Yeni modacı Yeliz Yeşilmen geçtiğimiz akşam İstanbul'da meydana gelen sel felaketinin akabinde sosyal medya hesabı üzerinden kızı Asya ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınladı. Yeliz Yeşilmen Instagram hesabından namaz kılarken ki halini paylaşması çok konuşuldu.

Haberler 28.07.2017 - 14:37 Son Güncelleme : 29.07.2017 - 01:45

Yeni modac Yeliz Yeilmen geçtiimiz akam stanbulda meydana gelen sel felaketinin akabinde sosyal medya hesab üzerinden kz Asya ile birlikte çekilen fotorafn yaynlad. Yeliz Yeilmen Instagram hesabndan namaz klarken ki halini paylamas çok konuuldu.

Yeliz Yeilmen, sosyal medya hesabndan namaz klrken çekilen fotorafn takipçileriyle paylat.

38 yandaki model, nstagram paylamna u notu dütü:

Yer gök dua üstüne kurulu. Biz kzmla birlikte abdest aldk, 2 rekat namaz kldk ve her zaman olduu gibi yüce yaradana sndk. yi ki inançlym ükürler olsun. nancm olmadan nefes alamam. Sürekli dilimde dualarm var. Gezerken, yemek yerken, yüzerken,yatarken... Bu doann insanlardan intikam ald zor günlerde yapcak hiç bir ey yok. Tek ey tabii ki dua etmek, düzgün yaamak. Yalandan, dolandan, gybetten uzak! Alnmzda ne yazl ise onu yaarz. Nereye kaçarsak kaçalm alnmzda ne yazyorsa o. Son yllar zor geçiyor terör, afetler, sapklklar, tecavüzler vs... Eh arada bi uyar olmal ki; insanlar kendine gelsin. Kimse parayla imann kimde olduunu bilemez. En korkuncu günah almak, birini bo yere yarglamak. Bu günümüzde skça yaplan hata. Evet dört dörtlük deiliz belki ama kendi adma unu söylerim; inancm bana yeter. Geçmi olsun Bodrum ve geçmi olsun stanbul. Bol dua edip çocuklarmza da öretelim lütfen.

Yeliz Yeilmenin, 6 binden fazla beeni alan fotoraf yorumlara kapatmas dikkati çekti.

BABAMIZA KAVUTUK

Oyuncu Yeliz Yeilmen, ei ve kznn fotorafn Instagram hesabndan paylat. Fotorafn altna Babamza kavutuk yazd.

Bunun üzerine Yeliz Yeilmenin bir takipçisi ei için Senin baban gibi duruyor deyince,ei Ali Uur Akba Senin babanm anana sor yazd.

KLNN ARASINDA 16 YA FARK VAR

38 yandaki Yeliz Yeilmen, kendisinden 16 ya büyük olan ei Ali Uur Akba ile evlendiinde de aralarndaki ya fark çok konuulmutu. Akba, böyle bir yorum görünce resmen çldrd.

Ana Sayfaya Git