Yeni doğan kız bebeği sokağa attılar

Batman'da önceki gün akşam saatlerinde park halindeki bir otomobilin altında, poşet içinde yeni doğmuş kız bebek bulundu. Polis, kız bebeğin kime ait olduğunu ve kim tarafından sokağa bırakıldığını araştırıyor.

Haberler 26.11.2016 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann çar Mahallesi 716nc Sokaktan önceki gece saat 22.00 sralarnda geçen vatandalar, park halindeki bir otomobilin altnda, poet içerisinde yeni domu bir bebek olduunu fark etti.

BEBE SOKAA ATTILAR

Vatandalarn haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, kz bebein kime ait olduunu ve kim tarafndan sokaa terkedildiini bulmak için soruturma balatt.

Daha sonra çarlan 112 salk ekipleri bebei alarak ambulansla Batman çocuk Hastalklar Hastanesine götürdü. Hastanede yaplan kontrollerde kz bebeinin durumunun iyi olduu belirlendi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA çIKTI

Bebeini yol kenarna brakan annenin görüntüleri güvenlik kameralarna yansd. Bir iyerinin güvenlik kameras tarafndan kaydedilen görüntülerde annenin bebei yol kenarna brakt görülüyor. Görüntülerde yoldan geçen bir gencin bebei fark edip polis ve 112 Acil servis ekiplerine haber vermesi de yer alyor.

Ana Sayfaya Git