Yeni yılın iki bebeği

Diyarbakır’da 2021 yılının ilk dakikasında biri erkek biri kızı iki bebek dünyaya geldi. Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek çeyrek altın hediye etti.

Haberler 02.01.2021 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 2021 ylnn ilk dakikasnda Gazi Yaargil Eitim Aratrma Hastanesi Kadn Doum ve çocuk Hastanesinde Fatma Susanba bir erkek, Melahat Delibalta da bir kz bebek dünyaya getirdi. Vali Yardmcs Fatih Cdrolu ve l Salk Müdürü Dr. Cihan Tekin, yeni yln ilk bebeklerini ziyaret ederek, çeyrek altn hediye etti.

K BEBEK DÜNYAYA GELD

çok zor bir 2020 ylnn geride brakldn belirten Vali Yardmcs Cdrolu, 2020 yl içerisinde yaanan aclarn bir daha yaanmamasn diledi. Salk çalanlarna da teekkür eden Cdrolu, 2021in ilk dakikalarnda ilimizde doan ilk bebeimizi arkadalarmzla birlikte kucamza aldk, hayrl olsun diledik. çok zor bir 2020 geçirdik. Elaz depremiyle balad, Vandaki ç tehlikesi derken dünyay saran koronavirüs mart ayndan beri bizde de devam etmekte. çok ükür ki son dönemde azalarak devam etmektedir. Tüm salk çalanlarmza buradan teekkür ediyorum, büyük bir emek verdiler ve hala da veriyorlar. Ailelerinden, çoluk çocuklarndan ziyade pandemiyle, filyasyonla ve youn bakmlarda hastalarla ilgileniyorlar ve daha çok bu yönde çalyorlar. nallah 2021 de bu aclar bizlere yaatmaz ve bu vebay da ülkemizden ve dünyadan alr dedi.

Ana Sayfaya Git