Yeni yılın ilk aile cinayeti!

Eşini pompalı tüfekle öldüren zanlı: Başkasına gitmesin diye vurdum

Haberler 02.01.2021 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursada yeni yla dakikalar kala tartt dini nikahl ei Fahri K. (27) tarafndan pompal tüfekle bacaklarndan vurulan Selma Takömür (25), tedavi gördüü hastanede hayatn kaybetti. Gözaltna alnan Fahri K.nin emniyetteki ifadesinde Bakasn sevdiini söyledi. Bakasna gitmesin diye bacaklarndan vurdum dedi. üpheli, ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi.

Olay, önceki akam merkez Yldrm ilçesi Arabayata Mahallesi Tunç Sokakta meydana geldi. Fahri K. ve dini nikahl ei Selma Takömür arasnda kskançlk nedeniyle tartma çkt. Tartma ksa sürede büyüyerek, kavgaya dönütü. Bunun üzerine Takömür, evden çkt. Fahri K., evden ald pompal tüfekle einin peinden gitti. Ksa bir süre sonra sokakta yürüyen einin yanna yaklaan Fahri K., art arda 7 el ate etti. Selma Takömür, belinden aasna isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yld. Genç kadn, ac içinde yardm çarsnda bulunurken Fahri K. bir süre pompal tüfekle einin banda bekledi. Daha sonra koarak, kaçt.

KURTARILAMADI

Ar yaralanan Selma Takömür, olay yerine sevk edilen acil salk ekiplerince Yüksek htisas Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak, tedaviye alnd. ki bacana isabet eden saçmalarla ar yaralanan Selma Takömür, doktorlarn tüm müdahalesine ramen yaamn yitirdi.

BAKASINA GTMESN DYE BACAKLARINDAN VURDUM

Olaydan sonra kaçan katil zanls Fahri K. ise polis ekiplerince Arabayata Mahallesinde yakaland. Emniyete götürülen üpheli, burada verdii ifadesinde Aramzda iddetli geçimsizlik vard. Akam da tartmaya baladk. Tartma srasnda bana Gönlümde baka biri var, onu seviyorum ona gideceim dedi. Ben de bakasna gitmesin diye bacaklarndan vurdum dedii örenildi. fadesi alnan Fahri K., emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi. üphelinin savclk sorgusu devam ediyor.

Ana Sayfaya Git