Yılmaz'a uğurlama töreni

TUNCELİ'de önceki gece PKK'ılarla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz'ın cenazesi Elazığ'da düzenlenen törenin ardından uçakla Ankara'ya gönderildi.

Haberler 13.08.2017 - 11:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tunceli l Jandarma Komutanl ekiplerince dün gece merkez Esenyurt Mahallesinde bir grup teröristin bulunduu belirlenince operasyon düzenlendi. Güvenlik güçleriyle teröristler arasnda çkan çatmada Jandarma Astsubay çavu Mehmet Ylmaz ile 2 uzman çavu da yaraland. Yaral askerler helikopterle Elaz Frat Üniversitesi Tp Fakültesine getirilerek tedavi altna alnd. Yarl askerlerden durumu ar olan Astsubay çavu Mehmet Ylmaz, doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamayarak, ehit oldu.

EHDE UURLAMA

ehit Astsubay çavu Mehmet Ylmaz için bugün Elaz Havalimannda uurlama töreni düzenlendi. Elaz Valisi çetin Oktay Kaldrm, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, 8nci Kolordu Komutan Korgeneral Ylmaz Uyar, Tunceli Jandarma Bölge Komutan Tümgeneral Salih Karata, ehidin ei Kübra Ylmaz, ehidin babas, yaknlar, askeri erkan ve çok sayda kiinin katmyla yaplan törende sayg duruunun ardndan ehidin özgeçmii okundu, dua edildi.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel yapt konumada, ehit Jandarma Astsubay çavu Mehmet Ylmazn bir ay önce göreve baladn ve aclarnn büyük olduunu söyledi. Konumalarn ardndan Jandarma Astsubay çavu Mehmet Ylmazn cenazesi Krkkalede topraa verilmek üzere uçakla Ankaraya uurland.

Ana Sayfaya Git